Nicole Kidman csirkezsírt ken az arcára, hogy szép maradjon

Forrás: AFP/Full Picture Agency/FPA -
zsír csirke Nicole Kidman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman minden módszert kipróbál, hogy fiatalon tartsa a bőrét. Újabban csirkezsírt ken magára. 

Az 52 éves Nicole Kidman bármire hajlandó, hogy fiatal maradjon, még bizarr vagy gusztustalan eljárásokat is képes bevetni a cél érdekében. A legfrissebb hírek szerint most a csirkezsírral próbálkozik, azzal akarja megelőzni, hogy újabb ráncok keletkezzenek az arcán.

Nicole Kidman csirkezsírral fiatalodik Forrás: AFP/Full Picture Agency/FPA


A színésznő állítólag olyan csirkék zsírját használja, amelyek természetes módon haltak meg. A zsírba lime-ot és kókuszolajat is kever, majd egy órán át hagyja hatni az arcán.

Úgy éli mindennapjait a 25 éves brit srác, mintha a 19. században lennehttp://www.life.hu/trend/20190718-ugy-eli-mindennapjait-a-25-eves-brit-srac-mintha-a-19-szazadban-lenne.htmlA 25 esztendős Zack úgy éli a mindennapjait, mintha csak a 19. században lenne. TrendOrigoRadics Gigi bombázó lett: a végzet asszonyaként pózolhttp://www.life.hu/trend/20190718-radics-gigi-enekesno-bombazo-lett-a-vegzet-asszonyakent-pozol.htmlEmlékeztek még Radics Gigire, amikor pufi kislányként először állt a Megasztár színpadára? Az énekesnő már jó néhány évvel ezelőtt megszabadult plusz kilóitól, de most még ragyogóbban néz ki, mint valaha. Trend--A legdivatosabb és legpraktikusabb kiegészítők strandoláshozhttp://www.life.hu/trend/20190705-kiegeszitok-strandolashoz.htmlEgy gyors csobbanáshoz nincs is szükség másra, mint egy jó kis fürdőruhára. De ha szeretsz hosszabban is kifeküdni a strandra, és ott tölteni néhány órát, akkor jól jöhet pár kiegészítő is. Például ezek! TrendOrigoSzigszalaggal díszített testükkel vonultak a modellek a kifutón Miamiban (18+)http://www.life.hu/trend/20190717-szigszalaggal-diszitett-testukkel-vonultak-a-modellek-a-kifuton-miamiban.htmlSzigszalagshow-t rendeztek a minap Miamiban: csaknem teljesen pucér modellek vonultak végig a kifutón. Trend--Orosz Barbi hajszínt váltott – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190717-orosz-barbi-hajszint-valtott.htmlOrosz Barbi megszabadult hamvasszőke hajszínétől és egy fokkal sötétebbre váltott. TrendOrigo5 sminktermék, amit mindenképpen vigyél magaddal a nyaralásrahttp://www.life.hu/trend/20190708-sminktermekek-amik-nyaralaskor-is-kellenek.htmlA nyaralás a pakolással kezdődik. Egyrészt kellemes ráhangolódást nyújt, másrészt azonban tényleg érdemes ráfordítani a kellő időt, hogy alaposan átgondold, mi az, amire igazán szükséged van. Ahogy ruhákból sem érdemes túlpakolni magunkat, a neszesszer tartalmát is érdemes racionalizálni. Sminktermékből is bőven elég a legfontosabbakat bepakolni. De hogy melyek ezek? Eláruljuk! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.