Modellmúltjáról vallott Sütő Enikő

modell szépségverseny Sütő Enikő manöken
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sütő Enikő, a '70-es évek egyik legkedveltebb magyar modellje elárulta, mit gondol a szépségiparról és a szépségideálokról.

Sütő Enikő egy hosszabb interjút adott a Borsnak, amelyben beszélt arról, mennyit változott mostanság a szépségideál. Mint mondja, ha akkori formájával elindult volna később szépségversenyeken, szinte biztos, hogy dobogón végez.

Változik a közízlés. Én magamat nem láttam olyan különösnek, de az akkori szocializmusban nagy presztízse volt az amerikai szépségideálnak, akiben együtt van a vadság és az ártatlanság, a kislányba fojtott végzet asszonya arc, aki vékony csontú, de mindenhol formás.”

Sütő Enikő modellmúltjáról vallott Forrás: Fem3Café

A modell hozzátette, nagy a különbség a divatvilágban dolgozó modellek és a szépségiparban dolgozó lányok között.

A divat világában megjelent a lélektelen, uniformizálódott, biztosítékot kiverni akaró, szenvtelen arcú, 'nemtelen' lány. A szépségversenyeken istennek hála a szépségen van a hangsúly.”

Szabados Ági, az RTL híradósa szerelméről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190809-szabados-agi-az-rtl-hiradosa-szerelmerol-meselt.htmlSzabados Ágira újra rátalált a szerelem: ismét boldog a híradós. TV + SztárokOrigoPéter Szabó Szilvi új külsőt villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-peter-szabo-szilvi-uj-kulsot-villantott-foto.htmlPéter Szabó Szilvi új külsővel szelfizett: felismered? TV + Sztárok--Liz Hurley félmeztelen fotóztatta magát: micsoda alakhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-liz-hurley-felmeztelen-fotoztatta-magat.htmlElisabeth Hurley ismét megszabadult bikinifelsőjétől...TV + Sztárok--Pintér Tibor egy gyönyörű nyerget készíttetett Demjén Ferenc számárahttp://www.life.hu/sztarok/20190809-pinter-tibor-egy-gyonyoru-nyerget-keszittetett-demjen-ferenc-szamara.htmlHamarosan bemutatják a Nemzeti Lovas Színház megrendezésében a Demjén-musicalt, mely Demjén Rózsi örökzöld slágerei köré íródott. Pintér Tenya egy meglepetéssel is készül a legendás énekesnek.TV + SztárokOrigoMajka és Tilla miatt le kellett állítani a Bezár a bazár! forgatását - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190808-majka-es-tilla-miatt-le-kellett-allitani-a-bezar-a-bazar-forgatasat.htmlMajka és Tilla nagyon elengedték magukat a Bezár a bazár! forgatásán: le is kellett állítani miattuk. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs Ed Sheerannel szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20190808-sebestyen-balazs-ed-sheerennel-szelfizett.htmlSebestyén Balázs Ed Sheerannel szelfizett a Sziget Fesztivál első napján. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.