Bele is halhat plasztikafüggőségébe Katie Price - A családja nagyon aggódik érte

Forrás: Getty Images/2005 Getty Images/Gareth Cattermole -
aggodalom Katie Price plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly aggodalomra adnak okot a Katie Price-ról most megjelent fotók. A híresség nem tud leállni a függőségével, családja pedig attól fél, hogy bele fog halni a sok plasztikai műtétbe. 

Katie Price-ról nem most először látunk hasonlóan rémisztő fotókat. Tavaly bekötözött fejjel és véraláfutásokkal fotózták le egy brüsszeli klinika kertjében, ahol állítólag az elszúrt arcfeltöltését kellett korrigálni.

Katie Price plasztikafüggő lett Forrás: Getty Images/2005 Getty Images/Gareth Cattermole

Nemrégiben újabb beavatkozáson esett át az ötgyermekes anyuka, ezúttal a sokadik arcfeszesítés és szemhéjfelvarrás történt meg, pedig csak hónapokkal ezelőtt járt Törökországban egy komplett testjavító beavatkozáson.

Mivel a műtétek szinte havonta követik egymást, joggal aggódik a család, a hírek szerint Katie édesanyja attól fél, hogy a rengeteg altatás miatt egyszer nem ébred fel a lánya, már sírva könyörgött neki, hogy fejezze be ezt a mániát.

A Katie Price-ról készült legújabb fotókat itt tudod megnézni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.