Britney Spears durván kiakasztotta rajongóit: ez a fotója okozott felháborodást

Forrás: AFP/Getty Images/Scott Gries -
kígyóbőr Britney Spears cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears nagyon meggondolatlan lépést tett: kiposztolta kígyóbőrből készült cipőjét, ami ráadásul méregdrága volt, és soha nem is viselte. Tényleg megérte...

"Négy évvel ezelőtt megvettem az első Christian Louboutin kígyóbőr magas sarkúmat, ami 6000 dollár volt. Ui.: soha nem viseltem" - írta fotója mellé az énekesnő, akit több fronton is támadtak a rajongók. Egy részük azt nem érti, hogyan lehet 1,7 millió forintot cipőre költeni, másik részük pedig állatvédelmi okokból ugrott neki Britney-nek. Szerintünk mindkét tábor jogosan kelt ki az énekesnő ellen, aki valószínűleg nem is érti, mi a baj mindezzel.

Kegyetlenül gyilkolják meg bőrükért az egzotikus állatokat

2018 decemberének egyik legfontosabb divathíre volt, hogy a Burberry és a Gucci divatház után a Chanel is bejelentette, hogy a továbbiakban nem használ kollekcióihoz sem szőrmét (ez egyébként korábban sem volt jellemző rájuk), sem krokodil- és kígyóbőrt. Tudni kell, hogy az egzotikus állatokat különös kegyetlenséggel gyilkolják meg a divatvilág számára készülő termékekért.
Újabb vicces fotót posztolt a modelleket parodizáló anyukahttp://www.life.hu/trend/20190815-ujabb-vicces-fotot-posztolt-a-modelleket-parodizalo-anyuka.htmlImádja az internet azt a bloggert, aki modelleket parodizál. TrendOrigoAnyaszült meztelenül fotózták Cara Delevingne-thttp://www.life.hu/trend/20190815-anyaszult-meztelenul-fotoztak-cara-delevingne-modellt-egy-divatmagazinnak.htmlA modellből színésznővé avanzsált Cara Delevingne ezúttal a Marie Claire magazinban mutatta meg bájait. A modellről a divatfotók mellett teljesen meztelenül is készültek képek. Trend--Durva fotó! Óriási melleivel lopta el a menyasszony elől a show-t egy vendéghttp://www.life.hu/trend/20190815-oriasi-melleivel-lopta-el-a-menyasszony-elol-a-showt-egy-vendeg.htmlMi is sokszor cikkeztünk már arról, hogy egy esküvőre hogyan illik és hogyan nem illik felöltözni. A legfontosabb szempont mindig az, hogy a menyasszony elől nem lopjuk el a show-t sem fehér ruhával, sem óriási dekoltázzsal, ahogy ez a lány is tette. Trend--Stílusmustra a Sziget fesztiválról: ilyen szettekben buliztak a magyar sztárokhttp://www.life.hu/trend/20190813-stilusmustra-a-sziget-fesztivalrol-magyar-sztarok-ruhavalasztasai.htmlVéget ért a 2019-es Sziget fesztivál, minket pedig nemcsak a zenei felhozatal és a kulturális programok, hanem a sztárok stílusa is érdekelt. Körbenéztünk a magyar celebek között, hogy megmutassuk, idén milyen trendeket követtek kedvenceink. TrendOrigoAkár kedvenc parfümünkben is lehet állati ürülékhttp://www.life.hu/trend/20190812-akar-kedvenc-parfumunkben-is-lehet-allati-urulek.htmlKiderült, hogy kedvenc parfümjeink alapanyaga akár állati ürülék is lehet. TrendOrigoTesthezálló ruhában villantott Orosz Barbi - Ez a nap legszexibb fotója!http://www.life.hu/trend/20190812-orosz-barbi-szorfruhaban-villantott-mellbimbot.htmlOrosz Barbitól megszokhattuk már a dögös képeket, ezúttal azonban tényleg nem szégyenlősködött a műsorvezető. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.