Megdöbbentő kutatási eredmény: ennyi ideig hordunk egy alsóneműt

fehérnemű bugyi alsónemű gatya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy alsóneműket gyártó cég felméréséből kiderült, hogy az emberek majdnem fele több napig is hordja a fehérneműjét.

A Daily Star számolt be egy angol fehérneműgyártó cég kutatási eredményeiről, miszerint az emberek 45 százaléka nem vesz fel mindennap tiszta fehérneműt. Megdöbbentő adat, hogy a megkérdezettek 13 százaléka akár egy hétig is hordja a bugyiját vagy az alsógatyáját. A férfiak az igénytelenebbek ezen a téren, náluk ez többször előfordul, mint a nőknél.

Az emberek 45 százaléka több napig is hordja a fehérneműjét Forrás: Shutterstock

A megkérdezettek átlagosan egy évig használnak egy alsóneműt. A kutatók szerint itt nincsenek korlátok, bármeddig viselhetjük a kedvenceinket, a lényeg, hogy alaposan mossuk ki őket. Figyelmeztetnek azonban, hogy az intim testrészek jobban izzadnak más testrészeinknél, a több napon át viselt ruhadarabok pedig bőrproblémákhoz, gombás fertőzésekhez vezethetnek.

Amikor tilos a smink: élethelyzetek, amikor ártalmas kifesteni magunkathttp://www.life.hu/trend/20190813-amikor-tilos-a-smink-elethelyzetek-amikor-art-a-festek.htmlHa valaki jól tud bánni vele, a smink csakis a hasznára válhat: általa kiemelhetjük a legelőnyösebb, és elrejthetjük a kevésbé előnyös vonásainkat. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor a smink inkább árt, és ha jót akarsz magadnak, illetve szeretnéd, ha évek múlva is szép, üde lenne az arcbőröd, érdemes ezekkel tisztában lenni. TrendOrigoHeti trendjelentés: Palvin Barbinál nincs szebb Victoria's Secret-modellhttp://www.life.hu/trend/20190815-heti-trendjelentes-szerepel-benne-palvin-barbi-taylor-swift-cate-blanchett.htmlA héten sem maradtunk izgalmas vörös szőnyeges pillanatok nélkül, mutatjuk is az elmúlt napok legemlékezetesebb ruháit! TrendOrigoIlyen gyönyörű smink nélkül Mihalik Enikő - Fotó!http://www.life.hu/trend/20190816-mihalik-eniko-smink-nelkul-fotozkodott.htmlSzépen lassan túllépünk a photoshopolt világon, és egyre menőbbé válik a természetesség. Ez annak is köszönhető, hogy egyre több híresség vállalja fel például a retusálás nélküli testét és smink nélküli arcát. Trend--Micsoda találmány! Erre válthatod le a magas sarkút, ha már fáj tőle a lábadhttp://www.life.hu/trend/20190816-ha-mar-nem-birod-a-magassarkut-erre-a-zoknira-tudod-levaltani.htmlMeglepő találmány jelent meg a Kickstarter oldalon. Kitalálói szerint ez a tökéletes megoldás, ha például egy átbulizott éjszaka után már nem tudunk hazamenni, mert annyira fáj a magas sarkú cipőtől a lábunk. TrendOrigoÚjabb magyar divatsiker! Rihanna Nanushka ruhát viselthttp://www.life.hu/trend/20190816-rihanna-nanushka-magyar-tervezo-ruhajat-viselte.htmlJennifer Lawrence, Kendall Jenner, Katie Perry és sok más világsztár után Rihanna is felfedezte a magyar brandet, a Nanushkát. Sándor Szandra, a márka megalapítója egyre nagyobb sikereket ér el a tengerentúlon is. Trend--Britney Spears durván kiakasztotta rajongóit: ez a fotója okozott felháborodásthttp://www.life.hu/trend/20190816-britney-spears-kiakasztotta-rajongoit-a-kigyobor-cipojevel.htmlBritney Spears nagyon meggondolatlan lépést tett: kiposztolta kígyóbőrből készült cipőjét, ami ráadásul méregdrága volt, és soha nem is viselte. Tényleg megérte... Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.