Serena Williams kislányával együtt mutatta be új divatkollekcióját

fashion week kollekció bemutató tenisz Serena Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bemutatta új divatkollekcióját Serena Williams, az amerikaiak 23-szoros Grand Slam-bajnok teniszsztárja.

A 37 éves játékos a New York-i Divathét keretében prezentálta az "S by Serena" nevű kollekciót, amely - a mottója szerint - azoknak a nőknek készült, akik a félelmet bátorsággá, a kétséget pedig önbizalommá változtatják.

A modellek felvonulása után maga Williams is megjelent a kifutón, karján kétéves lányával, Alexis Olympia Ohaniannel.


A világranglistán jelenleg kilencedik játékos szombaton kikapott a US Open döntőjében a kanadai Bianca Andreescutól, így nem érte utol a női GS-bajnokok örökrangsorában 24 trófeával éllovas ausztrál Margaret Courtot.

Meseszép volt Katalin hercegné virágos ruhájában - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190911-meseszep-volt-katalin-hercegne-viragos-ruhajaban.htmlKatalin hercegné ezúttal egy virágos ruhában kápráztatta el az alattvalókat. Trend--Ezek voltak a velencei filmfesztivál legrosszabb ruhaválasztásai - Villantások a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20190910-ezek-voltak-a-velencei-filmfesztival-legrosszabb-ruhavalasztasai.htmlHétvégén véget ért a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál, ahol a filmpremierek és a díjazott művek mellett a vörös szőnyeges bevonulások is tartogattak izgalmakat. Most megmutatjuk, melyek voltak a filmfesztivál legvitatottabb ruhái, és legnagyobb villantásai! Ha a legszebb estélyik is érdekelnek, kattints ide! TrendOrigoLeleplezték a samponreklámokat: videóhttp://www.life.hu/trend/20190909-lelepleztek-a-samponreklamokat.htmlKiderült, átverés a samponreklámokban látható nők frizurája. TrendOrigoBAZAAR ICONS 2019: a top 10 kedvenc ruhánk a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190909-bazaar-icons-2019-a-top-10-kedvenc-ruhank-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy minden év szeptemberében, idén is megrendezésre került a New York-i divathétre időzített BAZAAR ICONS gála, a Harper's BAZAAR divatmagazin rendezvénye. A híres Plaza Hotelben rengeteg sztár, köztük modellek gyűltek össze a divatünnepre, ezzel együtt persze az izgalmas outfitekből sem volt hiány. Mutatjuk is a kedvenceinket! TrendOrigoBAZAAR ICONS 2019: ezek voltak a legrosszabb ruhaválasztásokhttp://www.life.hu/trend/20190909-bazaar-icons-2019-ezek-voltak-a-legrosszabb-ruhavalasztasok.htmlAhogy minden év szeptemberében, idén is megrendezésre került a New York-i divathétre időzített BAZAAR ICONS gála, a Harper's BAZAAR divatmagazin rendezvénye. A híres Plaza Hotelben rengeteg sztár, köztük modellek gyűltek össze a divatünnepre. A vörös szőnyegen szokás szerint fantasztikus, de kevésbé szerencsés ruhaválasztásokat is láthattunk. Most az utóbbiakat mutatjuk meg! TrendOrigoPiros latexben pózol a várandós Ashley Grahamhttp://www.life.hu/trend/20190907-piros-latexben-pozol-a-varandos-ashley-graham-plus-size-modell.htmlA világ legsikeresebb plus size modellje, Ashley Graham augusztusban jelentette be közösségi oldalán, hogy kisbabát vár. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.