Varga Izabella, a Barátok közt sztárja hihetetlenül fest fehér bikinijében: fotó

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Varga Izabella Barátok közt bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Izabella 46 évesen kirobbanó formában. Legutóbbi bikinis fotója láttán leesett az állunk.

Egyre szebb varga Izabella, aki néhány évvel ezelőtt kezdett életmódvátlásba. Látványos átváltozását azóta is csak fokozza. Ezúttal fehér bikiniben láthatjuk őt egy jacuzziban. Csodás alakját nem takarja el a víz, a férfiak legnagyobb örömére.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Napfény-gyűjtőszenvedély /Z #actress #actresslife #chill #relax #lovemylife

(@vargaizabellaofficial) által megosztott bejegyzés,

Glitterek és meseszép színek: mutatjuk az őszi körömtrendekethttp://www.life.hu/trend/20190918-2019-oszi-koromtrendek.htmlA 2019-es őszi körömtrendek egyszerűen mesések! Imádnivalóak a színek, csodálatosak a glitterek, és egy régi nagy kedvenc is visszatért a divatba. Mutatjuk a részleteket! TrendOrigoItt az újabb meghökkentő bikinitrendhttp://www.life.hu/trend/20190917-itt-az-ujabb-meghokkento-bikinitrend.htmlMegérkezett a legújabb bikinitrend. Természetesen az apró fürdőruhák ezúttal sem sokat takarnak a hölgyek bájaiból. TrendOrigoKiderült Victoria Beckham szépségének titkahttp://www.life.hu/trend/20190916-kiderult-victoria-beckham-szepsegenek-titka.htmlVictoria Beckham avokádóval tartja magát fiatalon. Trend--Leleplezték a samponreklámokat: videóhttp://www.life.hu/trend/20190909-lelepleztek-a-samponreklamokat.htmlKiderült, átverés a samponreklámokban látható nők frizurája. TrendOrigoBAZAAR ICONS 2019: ezek voltak a legrosszabb ruhaválasztásokhttp://www.life.hu/trend/20190909-bazaar-icons-2019-ezek-voltak-a-legrosszabb-ruhavalasztasok.htmlAhogy minden év szeptemberében, idén is megrendezésre került a New York-i divathétre időzített BAZAAR ICONS gála, a Harper's BAZAAR divatmagazin rendezvénye. A híres Plaza Hotelben rengeteg sztár, köztük modellek gyűltek össze a divatünnepre. A vörös szőnyegen szokás szerint fantasztikus, de kevésbé szerencsés ruhaválasztásokat is láthattunk. Most az utóbbiakat mutatjuk meg! TrendOrigoPiros latexben pózol a várandós Ashley Grahamhttp://www.life.hu/trend/20190907-piros-latexben-pozol-a-varandos-ashley-graham-plus-size-modell.htmlA világ legsikeresebb plus size modellje, Ashley Graham augusztusban jelentette be közösségi oldalán, hogy kisbabát vár. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.