Rihanna saját fehérnemű márkáját reklámozza: szexi fotók

Forrás: Getty Images -
fotó szexi Rihanna fehérnemű-kollekció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna a kétezres évek elején az egyik legnépszerűbb énekesnő volt. Bár karrierjét jó ideje nem egyengeti, napról-napra szolgáltat híreket a világsajtónak. Ezúttal szexi fehérneműjét reklámozza.

Rihanna ma már nem fülbemászó dalaival hívja fel magára a figyelmet. Olvashattunk már állítólagos terhességéről, botrányos kapcsolatairól is, hízásáról, ezúttal azonban ismét bájait vetette be. Saját fehérnemű-kollekciójának népszerűsítéséhez maga állt modellt. Vagy a retusálás sikerült vagy, vagy az ex-énekesnő fogyott le ismét, ezt nem tudni, annyi azonban biztos, hogy tökéletesen fest a szexi fotókon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

be the first to have this and more pieces from the @savagexfenty show now on SAVAGEX.com

badgalriri (@badgalriri) által megosztott bejegyzés,

Heti trendjelentés: Christina Aguilera felismerhetetlenre hízotthttp://www.life.hu/trend/20190919-heti-trendjelentes-szerepel-benne-christina-aguilera-naomi-campbell-nicole-scherzinger.htmlA torontói filmfesztivál is befejeződött, de a divathetek és a különböző gálák, díjkiosztók sora nem ért véget. Ennek köszönhetően a héten is izgalmas ruhákat láthattunk a vörös szőnyegen: mutatjuk a legemlékezetesebbek! Trend--Radics Gigi rövid miniruhában terpesztett: fotóhttp://www.life.hu/trend/20190920-radics-gigi-rovid-miniruhaban-terpesztettfoto.htmlRadics Gigi egyre kacérabb közösségi oldalán. Twerkelései melleitt rendre szexi fotókat posztol magáról.Trend--Glitterek és meseszép színek: mutatjuk az őszi körömtrendekethttp://www.life.hu/trend/20190918-2019-oszi-koromtrendek.htmlA 2019-es őszi körömtrendek egyszerűen mesések! Imádnivalóak a színek, csodálatosak a glitterek, és egy régi nagy kedvenc is visszatért a divatba. Mutatjuk a részleteket! TrendOrigoNaomi Campbell 49 évesen is ultradögös - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20190916-naomi-campbell-49-evesen-is-ultradogos.htmlBarbie babaként pózolt egy divatbemutató vörös szőnyegén Naomi Campbell. Trend--Kiderült Victoria Beckham szépségének titkahttp://www.life.hu/trend/20190916-kiderult-victoria-beckham-szepsegenek-titka.htmlVictoria Beckham avokádóval tartja magát fiatalon. Trend--Varga Izabella, a Barátok közt sztárja hihetetlenül fest fehér bikinijében: fotóhttp://www.life.hu/trend/20190918-varga-izabella-a-baratok-kozt-sztarja-hihetetlenul-fest-feher-bikinijeben-foto.htmlVarga Izabella 46 évesen kirobbanó formában. Legutóbbi bikinis fotója láttán leesett az állunk. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.