Provokatív ruhával sokkolt Emilia Clarke: köldökig ért a dekoltázsa

Emmy dekoltázs Emilia Clarke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap este tartották a 71. Emmy-gálát Los Angelesben, ahol a televíziózás legjobbjainak adták át a díjakat. Az eseményen nagy feltűnést keltett Emilia Clarke, aki provokatív ruhában lépett a vörös szőnyegre. 

Az Emmy legszebb és legrosszabb vörös szőnyeges ruháit már összeszedtük, de Emilia Clarke estélyi ruháját érdemes külön is kiemelni. A színésznőtől annyira szokatlan volt ez a provokatív stílus és a köldökig érő dekoltázs, habár ezzel együtt is meseszép volt.

Emilia Clarke VAlentino ruhában. Forrás: Getty Images/2019 Steve Granitz/Steve Granitz
A mély dekoltázs sokat mutatott. Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/David Livingston
Emmy 2019: a pink és a piros uralta a vörös szőnyeget, azaz a color blocking nagy visszatérésehttp://www.life.hu/trend/20190923-emmy-2019-pink-es-piros-color-blocking-a-voros-szonyegen.htmlA televíziózás Oscar-díjának számító Emmy szobrokat vasárnap este adták át Los Angelesben. A díjazottak mellett, ahogy az lenni szokott, ugyanakkora érdeklődéssel vártuk a vörös szőnyeges bevonulást is, ahol meglepő módon új trend tért vissza a divatba. TrendOrigoEmmy 2019: ezek voltak a vörös szőnyeg legmegosztóbb ruháihttp://www.life.hu/trend/20190923-emmy-2019-ezek-voltak-a-voros-szonyeg-legmegosztobb-ruhai.htmlA televíziózás Oscar-díjának számító Emmy szobrokat vasárnap este adták át Los Angelesben. A díjazottak mellett, ahogy az lenni szokott, ugyanakkora érdeklődéssel vártuk a vörös szőnyeges bevonulást is. Mutatjuk a díjátadó legvitatottabb ruháit, ha pedig a legszebb estélyikre vagy kíváncsi, kattints ide! TrendOrigoEmmy 2019: ezek voltak a legszebb estélyi ruhák a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20190923-emmy-2019-ezek-voltak-a-legszebb-estelyi-ruhak-a-voros-szonyegen.htmlA televíziózás Oscar-díjának számító Emmy szobrokat vasárnap este adták át Los Angelesben. A díjazottak mellett, ahogy az lenni szokott, ugyanakkora érdeklődéssel vártuk a vörös szőnyeges bevonulást is. Mutatjuk a díjátadó gála legszebb estélyi ruháit, ha pedig a legrosszabb és legmegosztóbb ruhákra vagy kíváncsi, kattints ide! TrendOrigoDisney gonosznak öltözött Meghan Markle barátnője esküvőjénhttp://www.life.hu/trend/20190923-disney-gonosznak-oltozott-meghan-markle-hercegne-baratnoje-eskuvojen.htmlMeghan egy neves tervezőnek, Misha Nonoo-nak köszönheti, hogy bekerült a brit királyi családba, hiszen a hölgy „hozta össze" őt jelenlegi férjével. Nonoo második házasságára egyértelműen a hercegi pár is hivatalos volt, ám Sussex hercegnéje talán egy kicsit túlzásba esett, már, ami a ruhaválasztást illeti. Trend--Ilyen gyakran érdemes hajat mosni egy hétenhttp://www.life.hu/trend/20190919-ilyen-gyakran-erdemes-hajat-mosni-egy-heten.htmlSzakember adta meg a választ arra a kérdésre, hányszor kell hajat mosni egy héten. Trend--Jóbarátok ihletésű kollekciót dobott piacra a Ralph Laurenhttp://www.life.hu/trend/20190920-jobaratok-ihletesu-kollekciot-dobott-piacra-a-ralph-lauren.htmlA Jóbarátok című sorozatban meghatározó volt a Ralph Lauren divatház, most a sorozat 25 éves születésnapjára jóbarátokos kollekció készült. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.