A Notino bemutatja a legjobb női és férfi téli illatokat

PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Notino elárulta, hogy mely férfi és női illatok a leginkább alkalmasak téli viseletre. 
Forrás: Notino

Meleg, orientális jegyek

Calvin Klein Euphoria az egyik leginkább felejthetetlen és fényűző parfümnek számít a piacon. Mély illatvilága keveredik az egzotikus gyümölcsök jegyeivel. Alapjegyei a pézsma, a mahagóni és az ibolya. Egyetlen szippantással eláraszt minket a fekete orchidea és a lótuszvirág elegáns illatkombinációja. A gránátalma és a datolyaszilva jegyei pedig harmonikusan egészítik ki a teljes kompozíciót.

A Lancôme híveinek tökéletes választás télen a Lancôme La Vie Est Belle parfümje. A körte és a fekete ribizli érzéki illata mindenkit megérint. A pacsuli és a citrusgyümölcs jegyeit magán hordozó parfüm mosolygós és stílusos hölgyeknek készült. Az illatra felkapjuk fejünket: a parfüm felkelti a kíváncsiságot, és a legélénkebb érzelmeket korbácsolja fel.

Forrás: Notino

A férfiak választása télen

Az arra méltó férfiak – a nőkhöz hasonlóan – szeretik felkelteni a figyelmet a rejtély és az alázat erejét kihasználva. A Notino kínálatában számos olyan férfi parfüm található, amely segít a férfiaknak a társadalmi rang és a hatalom kifejezésében.

Paco Rabanne spanyol divattervező saját haute couture divatházának tulajdonosa. Gondoskodik arról, hogy a férfiak sikeresnek érezzék magukat. Saját parfümkínálatának kifejlesztésével járult hozzá az erőt megtestesítő férfiideál hangsúlyozásához.

Paco Rabanne 1 Million

A luxus és a férfiasság szimbólumává vált. Olyanoknak készült, akik határozottan törnek előre, és szeretik uralni a világot. Az illat alapjegyei közé tartozik a citrus, valamint a fa, a pacsuli és a borostyán gyengéden összefonódó kombinációja. A parfüm a viselője önbizalmát és sikerét hangsúlyozza.
A Bvlgari Man in Black egy ritka, bőrre emlékeztető parfüm. Egyetlen szippantásra azonnal drága szekrények és bőrkanapék asszociációja ugrik be, amelyeket a világ uralkodója használ. Egy több millió dolláros szerződéseket kötő üzletembernek csak ilyen illata lehet. A Man in Black az erő, a szabadság és a hatalom illata. A parfüm készítője tökéletesen keverte a bőr, a rum és a fűszerek jegyeit.

Forrás: Notino

Preferenciáktól függetlenül a Notino katalógusa a vezető parfümgyártók téli kollekcióinak széles választékát mutatja be. Bárki megtalálhatja azt a parfümöt, amely képes kihozni belőle rejtett karakterét a határozott vonásokkal, miközben hangsúlyozza a gyengédséget és a nőiességet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.