szántó daniella fogyás életmódváltás új élet projekt menyasszony mozgás jóga gerinc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szántó Daniella, a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja augusztusi esküvőjére bombaformába szeretné hozni magát. A Life.hu szakértői segítenek a házasulandó menyasszonynak elérni a célját. A legfontosabb, hogy Daniella néhány kilótól megszabaduljon, így komoly diétába és edzésbe kezdett. Ezúttal egy jógaórára kísértük őt el. 

A gerincjóga célja a fizikai test egészségének helyreállítása, elsősorban a testtartás javításával - az órán alkalmazott gyakorlatok erősítik és lazítják a helyes tartáshoz szükséges izmokat, és növelik az ízületi hajlékonyságot. Támogatják a szervezet öngyógyító folyamatait, harmonizálják a hormonális háztartást, a keringést, felgyorsítják az anyagcserét, és az energetikai folyamatokat is. A gerincjóga gyakorlatok biztonságosak és egyszerűek, bárki számára elsajátíthatók. Pozitív hatásuk gyorsan megtapasztalható mind fizikai, mind mentális szinten. Átmozgatják az egész testet, oldják a testben keletkezett feszültséget. Az óra végi vezetett relaxáció pihenteti, megnyugtatja az elmét, lecsendesíti a gondolatok áramlását.

Köszönet a helyszínért a Rejtett Kincs lelki töltőállomásnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.