erősítés víz szántó daniella fogyás kerékpár új élet projekt menyasszony futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fogyni vágyó menyasszonyunk, Daniella ezen a héten bombaformába került. Így teltek a napjai.

Daniellát ezen a héten rávettük arra, hogy biciklivel járjon munkába és az első alkalomra el is kísértük. Ezután, a jó időre való tekintettel, kicsábítottuk a szabadba, ahol szuperhatékony erősítő gyakorlatokat végzett.

/1403/Danie201432816456

Daniella kitartó és lelkes, mindent megtesz célja érdekében. A hét második felében Fekete Kriszta dietetikus mesélt Daniellának a folyadékfogyasztásról, a különböző folyadékok jótékony illetve káros hatásairól.

A 7 legfőbb érv, hogy bringára pattanj!http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140326-a-7-legfobb-erv-hogy-bringara-pattanj.htmlVégre itt a jó idő! Ez a legjobb alkalom, hogy elővegyük porosodó bringánkat, és elkezdjünk tekerni az egészségünkért és a jókedvért. Bemutatunk 7 remek érvet a biciklizés mellett, amiről talán nem is tudtál.DaniellaOrigoDaniella bringával az autósokat is lehagyta!http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140326-daniella-biciklire-pattant-es-ezzel-ment-munkaba-az-edzoinek-javaslatara-akik-kezdj-uj-eletet-a.htmlDaniella, a Life.hu edzőinek javaslatát megfogadva ma biciklivel ment munkába. DaniellaOrigoDaniella futócipőt húzotthttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140318-daniella-futocipot-huzott-es-futo-edzesre-vittek-mozgaskoordinatorai.htmlDaniella - talán nem haragszik meg, ha leírjuk - szó szerint nehezebb esetnek ígérkezett már a kezdet kezdetén is, mint Kinga, akinek azért mégiscsak volt bizonyos sportolói múltja. De hiszen nyíltan vállalta is, hogy azért jelentkezett pályázatunkra, hogy segítségünkkel ledobjon pár kilót és jobban érezhesse magát a bőrében a nyár végi álomesküvőjén.DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.