A pozitív gondolkodás fontosabb a diétánál!

Forrás: Thinkstock -
esküvő diéta szántó daniella fogyás új élet projekt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok fiatal lány, nő esik abba a hibába, hogy saját vonzerejüket a kilóik számával gondolják fordítottan arányosnak. Pedig az, ha elégedetlen vagy magaddal és állandóan a súlyod miatt aggódsz, háttérbe szorul az a felszabadult, magabiztos nő, aki legbelül vagy!

Meglepő, mennyire kevés nő értékeli a saját külsejét reálisan, illetve hányan büszkék is a saját testükre. Való igaz, csak keveseknek adatik meg, hogy egy fehérneműmodell adottságaival rendelkezzenek, ez azonban nem jelenti azt, hogy a többieknek szomorkodnia kellene. Reálisan gondolkodva az alapokon, azaz testalkatunkon, vonásainkon nem változtathatunk jelentősen. Persze a meglévő adottságainkból rajtunk múlik, hogy sporttal, diétával kihozzuk a maximumot. Minden erőfeszítésünk sem lesz elég azonban, ha legbelül valami nem stimmel.

Forrás: Thinkstock

Ha fogyókúrán gondolkozol, nagyon fontos, hogy először önmagadra, belső énedre figyelj, megértsd a benned lévő feszültségek okát, és először ezeken próbálj változtatni, mielőtt edzéstervet vagy diétás recepteket kezdesz keresni. Sok esetben még az elhízás vagy a rossz szokások is valamilyen negatív érzelmi állapot hatására alakulnak ki.

Ha tehát változni szeretnél, a változás ne csak kívül, hanem belül is menjen végbe – nézd meg, hogyan!

Daniella mérlegelés + fogyis selfie – itt tart most!http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140402-daniella-selfie-zik-hogy-hetrol-hetre-lassuk-hol-tart-eppen-a-fogyasban.htmlNincs ezentúl kibúvó, ország-világ előtt osztja meg mostantól Daniella mennyit mutat a mérleg. Reméljük, hogy a kilók nem felfelé szaladnak majd, hanem a mínuszokat követhetjük nyomon!DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.huDaniella bombaformában volt a hétenhttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140328-daniella-bombaformaban-volt-a-heten.htmlFogyni vágyó menyasszonyunk, Daniella ezen a héten bombaformába került. Így teltek a napjai.Daniella--Daniella bringával az autósokat is lehagyta!http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140326-daniella-biciklire-pattant-es-ezzel-ment-munkaba-az-edzoinek-javaslatara-akik-kezdj-uj-eletet-a.htmlDaniella, a Life.hu edzőinek javaslatát megfogadva ma biciklivel ment munkába. Daniella

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.