szántó daniella új élet projekt étkezés sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nekik mindig a legjobb formájukat kell hozniuk, a túlsúly azonnal meglátszik rajtuk: a kamerák kereszttüzében élnek. Három sztárt és három diétát mutatunk be, amelyből kiderül, hogy azoknak, akiknek igazán fontos a jó alak, hogyan lesz tökéletes a testük. Egy biztos, nem alkalmi fogyókúrázók, hanem az egészséges életmód és a rendszeres mozgás hívei. Penélope Cruz a mediterrán diétát, Scarlett Johansson a makrobiotikát, míg Madonna a makrobiotikát és a zónadiétát is követi. 

Madonna nem szívesen eszik étteremben, mert ott nem tudja, mit szolgálnak fel neki. Az 55 éves énekes, producer izmosabb, mint pályája elején, talán túlzásba is viszi, napi három órát edz. Nem idegen tőle a görkorcsolyázás és az astanga jóga sem. Kemény magával, nyilván az évek miatt, csak karácsony napján enged magának pihenőt, különben az irodájában is steppad van, hogy telefonálás közben is mozogni tudjon. Óránként eszik lenmagot, mely kívül-belül jó hatással van rá. Évtizedek óta kizárólag organikus, azaz nem vegyszerezett ételeken él.

Forrás: AFP

Penélope Cruz nem ennyire szigorú. A spanyol szépség a mediterrán népek könnyedségével tunkolja az olivaolajba a ropogós kenyeret és egy pohár bort hörpint hozzá. Mindezt tudományosan, a mediterrán diéta ugyanis ezt mind megengedi. A mindig jól öltözött híresség a mediterrán diéta egyik legismertebb követője. Penélope nem szokott aggódni a súlya miatt, azt mondja, szerencsés alkat, jó az anyagcseréje. Arra azért ő is szakít időt, hogy napi 45-60 percet edzen. A gyermekei születése után a gyönyörű színésznő a szoptatás mellett is kiállt, és azt nyilatkozta, hogy a szoptatástól a kilók is gyorsabban olvadtak le róla.

Forrás: AFP

Scarlett Johansson a makrobiotika híve, és ő is odafigyel arra, hogy bio minőségű ételeket egyen, de szívesen eszik sajtos hamburgert és vegetáriánus pizzát is. A makrobiotikus táplálkozásról, a zóna- és a mediterrán diétáról és a sztárok edzéstervéről többet a Vitalteamtől tudhatsz meg.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.