szántó daniella fogyás új élet projekt menyasszony transzzsír futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szántó Daniella, a Kezdj új életet a Life.hu-val fogyni vágyó menyasszonya ezen a héten mindent beleadott! Bízunk benne, hogy mindez meg is látszik majd a következő méréskor - és ismét jó néhány kilóval kevesebbet mutat majd a mérleg nyelve. Ha ilyen jól halad a lány a fogyásban, biztosan valóra válik az álma: a Life.hu és a Vitalteam segítségével bombaformába kerül majd augusztusi esküvőjére.

Tény, hogy a nők 32, a férfiak 31 évesen tudnak a leghatékonyabban fogyni, ám Daniella annak ellenére, hogy még csupán a húszas éveit tapossa, igen ügyesen szabadul meg hétről hétre felesleges kilóitól. Miveltúl van már jó néhány úgynevezett szuperdiétán, amikkel csupán ideig-óráig sikerülhet megtartani a kívánt súlyt, ezúttal az egészséges fogyás, vagyis pontosabban az életmódváltás mellett tette le a voksát.

Kérdezz te is Daniellától!

Ha érdekel, milyen Daniella étrendje, mennyit és mit sportol egy héten, hogyan készül az esküvőjére, mik foglalkoztatják ezzel kapcsolatban, írj bátran neki a Facebook-oldalára. Örömmel válaszol minden kérdésre!

A lány a dietetikus által előírt étrendet követi, és szívesen készíti el az általa javasolt, finomabbnál finomabb, ám kalóriaszegény ételeket, és most, hogy már azt is megtudta, léteznek káros és nem káros transzzsírsavak is, nem fél olyan ételeket fogyasztani, amik ez utóbbiakat is tartalmazzák.

Mivel Daniella egyre jobb formába kerül - egészséges és sportos életmódjának köszönhetően -, felmerült a kérdés, vajon Bence, a lány vőlegénye, tudja-e majd tartani a tempót Daniellával. Éppen ezért a Vitalteam szakemberei - Kropkó Péter és Gajdos Tamás - arra gondoltak, szerveznek a párnak egy közös edzést a Margit-szigeten. A rögtönzött futóverseny pedig nagy meglepetéssel szolgált.

Danielláról csak úgy olvadnak a kilók!http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140529-szanto-daniellarol-a-kezdj-uj-eletet-fogyni-vagyo-menyasszonyarol-csak-ugy-olvadnak-a-kilok.htmlDaniella már csak 77,6 kg, ami azt jelenti, hogy a Kezdj új életet a Life.hu-val program kezdete óta már 14 kilót fogyott összesen! A Daniellát célja elérésében támogató szakmai csapat nagyon elégedett ezzel az ütemmel, ugyanis az egészséges fogyás nem történhet hirtelen, csakis módszeres életmódváltás és türelmes, kitartó munka eredményeként. Ennek a folyamatnak a lelki háttere általában nem egyszerű, hiszen az embert rengeteg külső hatás éri, ami miatt időnként feszültebbek, esetleg kevésbé motiváltak lehetünk, és ez alól Daniella sem kivétel. DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.huMegleptük Daniellát a munkahelyénhttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140527-daniellat-a-kezdj-uj-eletet-fogyni-vagyo-menyasszonyat-megleptek-edzoi-a-munkahelyen.htmlDaniella a Budapesti Műszaki Egyetemen, a dékáni hivatalnál dolgozik. Edzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás, a Life.hu sztárszerzői meglepték őt a munkahelyén.DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.huPajzsmirigy-para: avagy ez is lehet a hízás okahttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140509-pajzsmirigy-tul-illetve-alulmukodes-jele-lehet-a-hizas-a-fogyas-a-szaraz-haj-a-szaraz-bor-a.htmlTudatosan szinte senki nem figyel arra, hogy megfelelő mennyiségben juttatja-e be a szervezetébe a jódot. Pedig a túlzott vagy éppen fordítva, a túl kevés jódfogyasztás magában hordozza a pajzsmirigy-betegségek kialakulásának kockázatát. Szántó Daniella, a Kezdj új életet a Life.hu-val fogyni vágyó menyasszonyánál is pajzsmirigy-alulműködést állapítottak meg az orvosok, de amióta gyógyszeres kezelést kap, minden panasza szűnni látszik. DaniellaOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.