Streetball Challenge szántó daniella fogyás új élet projekt sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szántó Daniella ezen a héten kitartásáról tett tanúbizonyságot, ami meg is hozta a gyümölcsét.

Miután a Life.hu cikkéből megtudhatta, hogy mivel mennyi kalóriát égethet el, úgy alakult, hogy a szabadtéri kosárlabdasportot, azaz a streetballt is volt lehetősége tesközelből megismerni. Edzői gondoltak egyet, és elvitték Daniellát a fiatal srácok közé, akiknek az álluk is leesett, amikor meglátták, hogy a lány hogyan játszik.

/1406/Danie201466171626

Mivel egyik olvasója arról faggatta Facebook-oldalán a lányt, hogy szerinte mi a hosszú kapcsolat titka, Daniella egy videoüzenetben próbált meg válaszolni erre az igazán nehéz kérdésre.

Kérdezz te is Daniellától!

Ha érdekel, milyen Daniella étrendje, mennyit és mit sportol egy héten, hogyan készül az esküvőjére, mik foglalkoztatják ezzel kapcsolatban, írj bátran neki a Facebook-oldalára. Örömmel válaszol minden kérdésre!

Daniella a 16. hétre - amióta fogyókúrázni kezdett, vagyis pontosabban életmódváltásba fogott - már 15 kilótól szabadult meg. A látványos eredményt ITT nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.