Ezt tedd, ha elcsábulsz a diétád ideje alatt

esküvő diéta szántó daniella új élet projekt fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szántó Daniellához, a Kezdj új életet a Life.hu-val fogyni vágyó menyasszonyához rengeteg kérdés érkezik Facebook-oldalán keresztül. Ezúttal egy 17 éves lány azt kérdezte tőle, hogy mit tesz akkor, ha elgyengül és megszegi a szigorú előírásokat, ami a diétát és a rendszeres testmozgást illeti.

Kérdezz te is Daniellától!

Ha érdekel, milyen Daniella étrendje, mennyit és mit sportol egy héten, hogyan készül az esküvőjére, mik foglalkoztatják ezzel kapcsolatban, írj bátran neki Facebook-oldalára. Örömmel válaszol minden kérdésre!

Mindenki más-más diétára esküszik, így ha valaki fogyni szeretne és választás előtt áll, nem könnyű a mérlegelés. Amiben biztosan nem fogsz csalódni, az az 5 alapelv, ami minden diétás programban közös.

Daniella mint hal a vízbenhttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140613-szanto-daniella-a-kezdj-uj-eletet-fogyni-vagyo-menyasszonya-uszodaban-edzett.htmlDaniella újabb, az évszaknak talán leginkább megfelelő sportágban teljesítette az edzésadagját a Vitalteam edzőkkel. A forró kánikulai napokon nincs is jobb annál, mint az uszodák vizében lubickolni. DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.huA nagy fogyás képekbenhttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140612-szanto-daniella-a-kezdj-uj-eletet-program-fogyni-vagyo-menyasszonyanak-szelfije-amin-lathato-hogy.htmlMajdnem 4 hónapja tart a Life.hu Kezdj új életet programja, amelynek célja, hogy az olvasók közül kiválasztott résztvevőket segítse nagy álmuk elérésében. DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.huMegmutatjuk, mivel mennyi kalóriát égethetsz elhttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140605-megmutatjuk-mivel-mennyi-kaloriat-egethetsz-el.htmlTestsúlyunk megtartása vagy a fogyás érdekében sok mindent tehetünk, de ehhez leginkább azt kell tudnunk, mely mozgásforma mennyi kalóriafogyasztással jár. A Vitalteam segítségével most megnézünk ebből a szempontból néhány hétköznapi tevékenységet, melyik mennyi kalória elégetésével jár óránként.Daniella--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.