Ez a hét sem telt unalmasan Daniella életében

úszás esküvő diéta szántó daniella fogyás lapos has új élet projekt menyasszony válasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szántó Daniella, a Kezdj új életet a Life.hu-val menyasszonya, akinek a Life.hu csapata segít, hogy bombaformába hozza magát augusztusi esküvőjére, ezen a héten sem unatkozott. Sőt!

Ez a hét egy frissítő, energetizáló úszóedzéssel indult, amin Daniella a vártnál is jobban teljesített. A szívós lány csak úgy szelte a habokat és hosszt hosszra halmozott. Vőlegényével, Bencével is összemérhette tudását. Íme, az eredmény:

Mivel Daniella álma a lapos has, a Life.hu összeszedte azokat a tévhiteket, amik e körül a mítosz körül keringenek, és elárultuk azt is, hogyan lehet neked is tökéletesen lapos hasad.

Daniella Facebook-oldalán továbbra is várja a hozzá intézett kérdéseket. Ezen a héten egyik olvasója arról faggatta, mit lehet tenni akkor, ha elcsábulunk a diéta ideje alatt.

Kérdezz te is Daniellától

Ha érdekel, milyen Daniella étrendje, mennyit és mit sportol egy héten, hogyan készül az esküvőjére, mik foglalkoztatják ezzel kapcsolatban, írj bátran neki Facebook-oldalára. Örömmel válaszol minden kérdésre!

Itt a nyár, a fogyókúrák ideje, a tökéletes bikinialakot kemény ezdzésekkel és szigorú diétával érhetjük el. Jó hír viszont, hogy még ilyenkor sem kell lemondani a finom édességekről, csak úgy kell elkészíteni azokat, hogy egészségesek legyenek. Íme, három tuti recept az édességre vágyó diétázóknak.

/1406/Danie2014617145137Jegyesek párbaja - Daniella vs. Bencehttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140603-szanto-daniella-a-kezdj-uj-eletet-fogyni-vagyo-menyasszonya-parbajra-hivta-volegenyet.htmlAz augusztusi álomesküvőjére készülő Daniella már 14 kilótól szabadult meg az elmúlt hónapokban a Daniellát a fogyásban segítő Vitalteam edzőinek segítségével. Az elmúlt héten Daniella munkahelyén kollégái úgy nyilatkoztak, hogy komoly változásokat tapasztalnak az ifjú menyasszony munkabírása és hangulatának javulása terén is. A látványos eredmény - no meg egyre javuló erőállapota - a lány párját, Bencét is kíváncsivá tette: vajon bírja-e már vele az iramot futás közben is?DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.huDaniella, az aszfalt ördöge - így streetballozik egy vagány lányhttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140610-daniella-a-kezdj-uj-eletet-fogyni-vagyo-menyasszonya-streetball-edzesen-vett-resz.htmlAugusztusi álomesküvője közeledtével Daniella hétről-hétre új és újabb kihívásokat vállal, hogy további dekákat faraghasson szemlátomást karcsúsodó testéről. A sok futó-, úszó- és kerékpáros edzést követően legutóbb a labdajátékok irányába tett egy kis kirándulást a Vitalteam szakértőinek segítségével.Daniella--Megmutatjuk, mivel mennyi kalóriát égethetsz elhttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140605-megmutatjuk-mivel-mennyi-kaloriat-egethetsz-el.htmlTestsúlyunk megtartása vagy a fogyás érdekében sok mindent tehetünk, de ehhez leginkább azt kell tudnunk, mely mozgásforma mennyi kalóriafogyasztással jár. A Vitalteam segítségével most megnézünk ebből a szempontból néhány hétköznapi tevékenységet, melyik mennyi kalória elégetésével jár óránként.Daniella--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.