teljesítménytúra új élet projekt hegység Gerecse benyeczkó gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu Kezdj új életet pályázatának harmadik kiválasztottja, Gabriella 50 évesen a 25 évesekével vetekedő extrém célokat tűzött ki maga elé. Első vágya a Gerecse50 teljesítménytúra végiggyaloglása. Az erre való felkészülésben igyekszik segíteni neki a Vitalteam két mozgáskoordinátora, Kropkó Péter és Gajdos Tamás.

Gabriella nagyon jól teljesített az első edzéseken, így nem volt akadálya, hogy az igazi terepre is kimerészkedjen edzőivel. Meglestük közös edzésüket a Naplás-tó menti erdőben, ahol a szakértők felkészítették a nehezebb, dombra felfelé gyalogló szakaszokra, de mivel korábban már próbálta a hasonló kihívásokat, nem okozott nagy gondot az első kilométerek teljesítése. Péter és Tamás a gyaloglás közbeni helyes testtartás jelentőségére hívták fel különösen a figyelmét, hiszen így kevésbé, illetve később fáradnak el a lábak és a hátizmok, melyeknek fontos szerepe van a hosszabb távok leküzdésében. A már unásig ismételt folyadékpótlás gyakorlását is a házi feladatok között kapta a túrázásra készülő hölgy, hiszen a tavaszi hónapokban már egyre gyorsabban melegedő levegőn végzett aktív testmozgás jelentős vízveszteséggel járhat, ami hosszú távon a teljesítmény csökkenéséhez vezet. Ha túrázni készülsz, mindenképp készülj fel megfelelően!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nincs már sok idő hátra a húsvét hétvégéjén rendezendő 50 kilométeres Gerecse-túráig, így Gabriella fokozott figyelemmel és intenzitással végzi edzéseit, hogy minél sikeresebb lehessen első számú célja megvalósításában.

Így telt Gabriella első hetehttp://www.life.hu/ujelet/gabriella/20140403-igy-telt-gabriella-elso-hete-osszefoglalo-a-kezdj-uj-eletet-program-elso-heterol.htmlEzen a héten megismerhettétek Benyeczkó Gabriellát, a Kezdj új életet a Life.hu-val harmadik kiválasztottját. Íme, ez történt vele az első napokban. GabriellaBenyeczkó Gabriella: „Valahol a két énem között van az igazság”http://www.life.hu/ujelet/gabriella/20140318-benyeczko-gabriella-valahol-a-ket-enem-kozott-van-az-igazsag-szily-nora-interjuja-a-kezdj-uj.htmlLent és fent. Nagy hullámokat vert az élete. Lassan kerek születésnapja közeledik. Nem a 25. Épp kétszer annyi éves lesz, ami kapcsán zavartan toporog. Sok kérdés kavarog benne. Épp ezért jelentkezett a „Kezdj új életet a Life.hu-val” felhívására. Talán kissé furcsának tűnő próbatételek elé állítja önmagát – remélve, hogy megtalálja a válaszokat. Szívből szurkolok neki!GabriellaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu50 felett különös figyelmet kell szentelni a helyes étkezésnekhttp://www.life.hu/ujelet/gabriella/20140318-50-felett-kulonos-figyelmet-kell-szentelni-a-helyes-etkezesnek.htmlA Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottai, Kinga, Daniella és Gabi együtt tanulták meg az OÉTI tankonyhájában, hogyan kell egészséges, mégis finom ételeket készíteni.GabriellaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.