Küldetés 2: Elindult a balatoni biciklitúra

Forrás: Life.hu -
kihívás új élet projekt Balaton benyeczkó gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benyeczkó Gabriella, a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja megkezdte második kihívásának teljesítését: körbetekeri a Balatont.

Benyeczkó Gabriella, a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja, aki 50. születésnapja előtt minden hónapban egy-egy őrültséget szeretne végrehajtani, a Gerecse 50 túra teljesítése után ezúttal a Balaton körbebringázására készül. A túrát Gabi edzői, a Vitalteam tagjai és a Life.hu sztárszerzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás három naposra tervezték, amely túra május 29-én indult.

Forrás: Life.hu

Az útvonal: Siófok - Fonyód - Badacsony - Tihany - Siófok

A táv: 220 km

A Balaton körbetekerése tehát Siófokról indult, a csapat az első éjszakát Fonyódon, az Alfaholiday egyik apartmanházában, míg a második éjszakát Badacsonyban, a Hotel Halászkertben tölti. A harmadik napon a csapat csatlakozik a XIII. Capriolo Tihany túrához - így a túra résztvevőivel együtt fog Gabi Siófokon, a Porecs téri versenyközpontban célba érni.

"Gabi egy csodálatos nő! Már a Gerecse 50 túrán is minden várakozásunkat felülmúlta a teljesítőképessége, amit a múltkori Velencei-tavi Vadkacsa biciklis túrán ismét megmutatott. Szerintem Gabi felkészült a három napos túrára, mi csak kísérni fogjuk őt, a dolgok oroszlánrésze ezúttal is az övé lesz" - mondta indulás előtt edzője, Péter.

A Life.hu Csajfeszten - amely május 29-től június 1-jéig tart a Corvin közben - Gabi élőben is bejelentkezik, a szombati napon, amikor Szily Nóra a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválsztottaival, Albert Kingával és Szántó Daniellával beszélget a nagyszínpadon.

Meg sem kottyant Gabinak a 70 kilométer - avagy sok a kecske, vadkacsa egy szál sehttp://www.life.hu/ujelet/gabriella/20140519-benyeczko-gabriella-letekerte-a-vadkacsa-turat-a-velencei-to-korul.htmlBenyeczkó Gabi olyan, mint egy tank - a lehető legjobb értelemben. Korát és fizikumát meghazudtoló tempóban tekerte körbe a Velencei-tavat, majd még egy kicsit, összesen 70 kilométert. GabriellaOrigoÍgy edz Gabriella a biciklis kihívásra http://www.life.hu/ujelet/gabriella/20140506-igy-edz-gabriella-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-val-kivalasztottja-masodik-kihivasara-a-balatoni.htmlA biciklizés remek állóképesség-növelő, erősítő és alakformáló edzés. Nézd meg, hogyan edz Gabriella a Velencei-tavi és balatoni biciklis kihívásokra! Hogy még inkább kedvet kapj egy kis tekeréshez, olvasd el 7 érvünket, amiért érdemes nyeregbe pattanni. Gabriella--Gabriella két keréken folytatjahttp://www.life.hu/ujelet/gabriella/20140424-benyeczko-gabriella-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-val-kivalasztottja-kerekpart-kapott-ahhoz-hogy.htmlBenyeczkó Gabriella, a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja 50. születésnapja előtt minden hónapban szeretne valami olyat tenni, amit eddig még soha. Az első vágyát, hogy megcsinálja a Gerecse 50 túrát, már teljesítette. Következő terve: körbebiciklizni a Balatont.Gabriella

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.