Ez történt Kingával a héten - összefoglaló

mellrák caincross új élet projekt recept főzés aquajogging albert kinga OÉTI
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinga, a Kezdj új életet a Life.hu-val egyik nyertese gőzerővel készül a Vivicittára - éppen ezért sűrű hete volt a mostani. A fáradságnak azonban nyoma sincs: remekül állja a sarat. 

A hét elején a Vitalteamtagjai, a Life.hu sztárszerzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás mozgáskoordinátorok megismertettek Kingával egy újfajta edzésmódszert, a caincrosst. A kutyás futáshoz Gajdos Tamás "kölcsönözte" négylábú barátait.

Így vélekedik Kinga a caincrossról

Kitűnő edzésforma! Az amúgy monoton futóedzéseket érdekessé teszik a kutyák. Olyan, mintha nem is edzene az ember, inkább tűnik az egész egy nagy játéknak.
/1402/Kinga2014222103610

Kingát ezután mélyvízbe dobták edzői, szó szerint. Az aquajoggingegy igen meglepő és újfajta edzésmódszer, valójában vízben futásról van szó. Ez a mozgásforma kíméli az ízületeket, ugyanakkor jótékony hatása egy kiadós, szárazföldi futóedzéssel vetekszik.

Így vélekedik Kinga az aquajoggingról

Az igazság az, hogy úszni jobban szeretek. Valahogy fura érzés számomra, hogy vízban vagyok, mégis futnom kell. Ráadásul folyton úgy érzem, hogy feltartom az uszodában a többi úszót. Habár tényleg nagyon hatékony mozgásforma, ez a sport nem tartozik a kedvenceim közé.

A kemény edzések mellett nagy hangsúlyt kell fektetni Kinga helyes táplálkozására is. Az OÉTI dietetikusai nemcsak a helyes étrendet állították össze Kingának, de a Főzés6alma elnevezésű tankonyhában azt is megmutatták, hogy milyen könnyen és gyorsan készíthetők el a legfinomabb, ám egészséges ételek is.

Caincross - egy meglepő edzésforma kutyákkalhttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140218-kinga-caincross-edzesre-vallalkozott-gajdos-tamas-kutyaival.htmlKinga, a Kezdj új életet a Life.hu-val egyik nyertese ahhoz, hogy felkészüljön céljára, vagyis hogy a kemoterápia és sugárkezelése után ismét felépüljön és lefussa a Vivicittát, kemény edzésbe kezdett. Attól sem riadt vissza, hogy kipróbálja a Caincrosst, azaz a kutyás futást. A kutyák Gajdos Tamás mozgáskoordinátor kedvencei, ő "kölcsönözte" Kingának új edzőtársait. KingaFotó: Hámori Zsófia/Life.huAz új őrületet: aquajogging - futás a víz alatt!http://www.life.hu/ujelet/kinga/20140218-albert-kingat-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-val-gyozteset-elkisertuk-ujabb-edzesere-az-aquajoggingra.htmlA Life.hu sztárszerzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás mozgáskoordinátorok ezúttal egy újfajta sporttal ismertették meg Kingát, a Kezdj új életet a Life.hu-val egyik nyertesét. A caincross edzés után Kingának egy kímélőbb mozgásformát választottak a szakértők, így megmutatták neki a legújabb őrületet, az aquajoggingot. KingaFotó: Hámori Zsófia/Life.huA főzés hatalma - egészséges ételek gyorsanhttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140220-az-oeti-tankonyhajaban-a-fozes-hatalma-elnevezesu-helyisegben-kinga-daniella-es-gabriella.htmlA Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottai, Kinga, Daniella és Gabi együtt tanulták meg az OÉTItankonyhájában, hogyan kell egészséges, mégis finom ételeket készíteni.KingaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.