Telekom Vivicittá új élet projekt összefoglaló albert kinga edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erre a hétre Kinga elfáradt. Ez nem is csoda, hiszen rengeteg edzés van mögötte. De ahogyan a betegsége után felállt, úgy ezúttal sem esett kétségbe: nagy levegőt vett és tovább folytatta a kitartó munkát. Nézzük, mi történt vele ezen a héten.

Hétfőn megkapta Kinga a heti edzéstervét. Már akkor látta, hogy ismét egy kemény edzésekkel teli hét vár rá.

/1402/Kinga2014228143745

Az otthoni erősítő gyakorlatokhoz a Vitalteam tagjai, a Life.hu sztárszerzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás adott hasznos tanácsokat.

A héten váratlanul betoppantuk Kingához: a Life.hu stábja és Gajdos Tamás, a Kezdj új életet program mozgáskoordinátora megleste, betartja-e a Kinga a dietetikus által javasolt étrendet. Korábban kiderült ugyanis, hogy Kinga túlságosan sok cukrot és húst fogyaszt, így arra kérték őt, fogyasszon több zöldséget, gyümölcsöt, natúr joghurtot, kefírt illetve a hús helyett inkább halat válasszon a vásárláskor.

Mivel Kinga fizikai aktivitását nagyban befolyásolja a térdében lévő gyulladás folyamatos jelenléte, ezért az edzői úgy döntöttek, Kingának gyógytornára is szüksége van. Ennek hatására ugyanis gyorsabban rendbejöhet, így teljes gőzzel készülhet az áprilisi Vivicittára.

Február 27-én este Szócska Miklós, egészségügyért felelős államtitkár, Nagy Tímea, kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó, Kropkó Péter, Ironman, a Life.hu sztárszerzője és Kovács Kokó István olimpiai és világbajnok ökölvívó együtt futott Kingával az Emberi Erőforrások Minisztériumának épülete elől a Hősök terére. A közös futás célja az volt, hogy már most népszerűsítsék a Mozgás Éjszakáját, amire június 28-ról 29-re virradó éjszaka kerül sor.

Kinga tovább feszegeti a határaithttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140227-kinga-tovabb-feszegeti-a-hatarait.htmlKIngának ahhoz, hogy legyengült szervezete bírja a Vivicittá futóversenyre való felkészülést, gyógytornára kell járnia. Nem mindennapi trükkökkel gazdagodott ezúttal is. KingaOrigoEddigi felkészüléséről mesélt Kinga a Mokkábanhttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140224-eddigi-felkeszuleserol-meselt-kinga-a-mokkaban.htmlKinga, a Kezdj új életet a Life.hu-val nyertese a TV2 Mokka című műsorának vendége volt. Itt őszintén mesélt betegségéről és céljainak teljesítéhez szükséges felkészüléséről. KingaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu"Bele kell húznom, különben szégyenben maradok!" - olvasd el, mit gondol Kinga a felkészülésérőlhttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140222--bele-kell-huznom-kulonben-szegyenben-maradok-olvasd-el-mit-gondol-kinga-a-felkeszuleserol.htmlAlbert Kinga, a Kezdj új életet a Life.hu-val egyik nyertese daganatos megbetegedéséből felgyógyulva a Vivicitta futóversenyre készül. Felkészülésének felénél jár - ha te is kíváncsi vagy, hogyan éli meg az edzéseket fizikailag és lelkileg egyaránt, kövesd te is a blogját. Itt őszintén beszámol mindenről.KingaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.