Telekom Vivicittá mellrák új élet projekt összefoglaló albert kinga futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Albert Kinga, a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja, aki mellrákból való felépülése után azt tűzte ki célul, hogy elindul az április 13-ai Vivicittá futóversenyen, egyre fárad. Ez történt vele a héten.

Hétfőn reggel Kinga kézhez kapta edzéstervét. Akkor még nem gondolta, hogy ismét egy kemény hét vár rá. Örömmel vette azonban tudomásul azt, hogy ezen a héten sor kerülhet az úgynevezett pink ribbon torna elsajátítására is, amire már évek óta készült.

Kingának még erős fájdalmai vannak a mellrák utáni műtétet érintő területeken, ezért egyre nehezebben viseli a sok mozgást, és ez persze a mindennapokra is kihat. Mivel megelégelte, hogy edzői, a Vitalteam szakértői, a Life.hu sztárszerzői mindig csak osztogatják a parancsokat, ezúttal úgy döntött, hogy kihívja párbajozni mesterét, Kropkó Pétert.

/1403/Kinga201437153931

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.