Biztasd Kingát! 1 lájk = 1 hajrá!

Forrás: Thinkstock -
mellrák Facebook új élet projekt albert kinga eltűnt emberek futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra sem jelenik meg az edzéseken Albert Kinga. A Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja telefonon sem elérhető. A Life.hu szakértői aggódnak az életmódváltásba pár hónapja belefogott édesanyáért, ezért az olvasók segítségét kérik: Kinga Facebook oldalán 1 lájkkal biztassák őt.

A Vivicittá futóversenyre januártól készülő Kinga a napokban szembesült, hogy a Life.hu csapata a 10 km-es távon indítja. A tavalyi év végén kemoterápián átesett, két éves ikergyermekeivel otthon lévő édesanyát a Kezdj új életet a Life.hu-val életmódváltoztató programja kemény munkára fogta. A kezdeti lelkesedés és erőbedobás után Kinga testi-lelki szinten fárad. Már a napokban jelezte, hogy pihenőre lenne szüksége, de edzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás inkább nagyobb kihívás elé állították. Kinga lelkileg mélypontra került.

A Life.hu mozgáskoordinátorainak meggyőződése, hogy Kinga fizikai állapota megfelelő a 10 km-es táv teljesítésére, de ahogy azt Kropkó Péter, az 51-szeres Ironman elmondta, a test és lélek egysége szükséges a sikerhez. Ezért most Kingának üzenhetnek a szimpatizánsok: egy lájk ­­- egy biztatás, hogy ne adja fel.

Forrás: Thinkstock

A Kezdj új életet a Life.hu-valtámogatója, a Vitalteam is felhívást tesz közzé: mindazok, akik szívesen megosztanák történetüket, hogy azzal Kingának és rajta keresztül másoknak is segítsenek, akkor osszák meg velük. Olyan történeteket várnak, ahol a mélypontból a mozgás és a pozitív életszemlélet segített kijönni. A személyes élményeket a Vitalteam hivatalos honlapjára, a http://peterkropko.com/blog-ra lehet küldeni előzetes regisztráció után.

Kinga új élete Facebook oldal itt található.

Bízunk benne, hogy a rajongói tábor szeretete átsegíti Kingát a krízisen. Az edzés minél hamarabbi folytatása lenne szükséges ahhoz, hogy Kinga teljesíteni tudja vállalását.

Itt pedig megtudhatod, hogy hogyan javítja lelki kiegyensúlyozottságunkat a sport.

Kinga sztrájkol - nem válaszol edzői hívásárahttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140312-kinga-sztrajkol-nem-valaszol-edzoi-hivasara-nem-jelent-meg-az-edzeseken.htmlNem jelent meg a mai edzésén Albert Kinga. A Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja feltehetőleg azért nem akarja a Vivicittá futóversenyre való felkészülést folytatni, mivel tegnap edzője a nyilvánosság előtt bejelentette, hogy a hosszabb, 10 km-es távon kell indulnia. Kinga csalódott, úgy érzi, kihagyták a döntésből.KingaFotó: Hámori Zsófia/Life.huKinga besokallt! Feladja?http://www.life.hu/ujelet/kinga/20140311-kinga-elfaradt-es-besokall-azert-mert-az-edzoi-kropko-peter-es-gajdos-tamas-nyilvanosan.htmlKinga nemrégiben egy amatőr futóversenyen próbálta lemérni jelenlegi fizikai állapotát: kíváncsi volt, mennyit bír egyhuzamban futni. A megmérettetésen jól szerepelt, aminek hatására edzői, a Life.hu sztárszerzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás mozgáskoordinátorok nyilvánosan bejelentették, hogy Kinga a Vivicittá 10 km-es távját fogja áprilisban teljesíteni. Kinga nem vette jó néven, hogy edzői nem avatták be a döntésükbe, és mivel lelkileg amúgy sincs túl jó passzban, kissé megorrolt mestereire. Kinga"Ha lehetne, most tartanék egy kis szünetet" - interjú Kingávalhttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140311--ha-lehetne-most-tartanek-egy-kis-szunetet-interju-kingaval-aki-nagyon-elfaradt-az-elmult-hetek.htmlA mellrákból felgyógyuló Kinga elhatározta, hogy idén teljesíti a Vivicitta egyik távját. A felkészülésében a Life.hu sztárszerzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamásmozgáskoordinátorok vannak segítségére. Az edzéseken azonban nem bánnak Kingával kesztyűs kézzel és Kinga egyre fárad. Így vélekedik most minderről. Kinga

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.