Kinga legnagyobb ellenfele a héten saját maga volt

mellrák Kokó Szily Nóra új élet projekt Kropkó Péter férj albert kinga futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinga legnagyobb ellenfele a héten saját maga volt: miután visszavonulót fújt, rá kellett vennie magát, hogy ne adja fel a küzdelmet és folytassa az edzéseket. Heti összefoglalónk következik.

Kingának sok rajongója van, akik lélegzetvisszafojtva várták, vajon Kinga tényleg feladja-e a küzdelmet. Egyik legnagyobb csodálója, az olimpiai és világbajnok bokszoló, Kovács "Kokó" István is megragadta az alkalmat és megpróbált Kinga lelkére hatni.

/1403/King_201432202456

De Kinga férje, Tamás is kedveskedett feleségének: akcióba lendült és járókelőket vett rá arra, hogy fussanak vele 100-100 métert. Ezzel Tamás átvitt értelemben összegyűjtött néhány kilométert, amit Kingának ajándékozott. Tamás magánakcióját megnézheted itt.

A héten Szily Nóra és Kropkó Péter is leült Kingával beszélgetni, ahol sok minden kiderült: mi bántotta Kingát, és az is, hogy Péterék hogyan élték meg Kinga visszavonulását. A beszélgetésről készült videónkat itt láthatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.