Telekom Vivicittá új élet projekt albert kinga futás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinga visszatért! A kétgyermekes, rákból felgyógyult anyuka tovább folytatja a felkészülést. Íme, ez történt vele ezen a héten. 

Kingát meghatották rajongói üzenetei, és úgy döntött, tovább folytatja a felkészülést a Vivicittára. Őszintén beszélt nekünk az elmúlt heteket érintő válságáról, és végül még nyeregbe is pattant.

/1403/Kinga201432816214
Eddz, hogy jobb legyen a párkapcsolatod!http://www.life.hu/ujelet/kinga/20140326-eddz-hogy-jobb-legyen-a-parkapcsolatod.htmlA rendszeres edzéseknek a testi „tüneteken” túl erőteljes lelki „mellékhatásai” is vannak. Nem is gondolnád, hogy mennyi mindenen tud segíteni a mozgás!Kinga--Kinga legnagyobb ellenfele a héten saját maga volthttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140321-kinga-legnagyobb-ellenfele-a-heten-sajat-maga-volt-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-val-projektben.htmlKinga legnagyobb ellenfele a héten saját maga volt: miután visszavonulót fújt, rá kellett vennie magát, hogy ne adja fel a küzdelmet és folytassa az edzéseket. Heti összefoglalónk következik.KingaFotó: Hámori Zsófia/Life.huKinga mélypontra jutotthttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140314-kinga-melypontra-jutott-eltunt-nem-valaszol-a-hivasokra-elfaradt-nem-jelent-meg-az-edzeseken.htmlAlbert Kinga, aki a mellrákból való felépülés után azt a célt tűzte ki maga elé, hogy sikerrel teljesíti az áprilisi városvédő futás, azaz a Telekom Vivicittá egyik távját, igencsak elfáradt és mélypontra jutott. KingaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.