Kinga és Péter úgy ugrált, akárcsak a kenguruk

mellrák kangoo aerobik kenguru Kropkó Péter albert kinga sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mellrákból felépült Kingát - aki egy ország példaképévé vált az elmúlt hónapokban - már csak néhány nap választja el a Vivicittától. A Vitalteam mozgáskoordinátorai és a Life.hu sztárszerzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás igyekeznek a végső hajrában olyan edzéseket szervezni neki, amik jó hatással vannak Kinga pszichéjére is. Most valami olyasmivel álltak elő, amihez hasonlót Kinga soha életében nem csinált még, és ami nemcsak jól megedzi, hanem teljesen kikapcsolja. 

Az edzők Sifter Tímea, azaz Sifi kangoo órájára vitték el Kingát a Gilda Max Allee edzőterembe. Ezen az órán egy speciális, ugrálásra alkalmas cipőben lehet részt venni, ami egyrészt szórakoztató edzést tesz lehetővé, másrészt pedig csökkenti az ízületi igénybevételt – a földhöz csapódás erejét akár 80 százalékkal csökkenti. Emellett a kangoo kiváló core (azaz mély has- és hátizom)-erősítő is amiatt, hogy a rugalmas, íves talpon ezeknek az izmoknak a segítségével lehet csak megállni. Kinga és Péter eleinte kicsit bizonytalanul mozogtak a cipőben, de néhány perc után már úgy nyomták, akár a profik.

Támogasd a Rákellenel Liga munkáját!

Áprilisban a 13688-as számon a Telekom adományvonalát* hívók a daganatos betegségek megelőzését és gyógyítását segítő Magyar Rákellenes Liga munkáját támogatják.

További információk: www.fenntarthatosagimediaklub.hu, www.futanet.hu, www.telekom.hu, www.life.hu 

*A hello holnap! Adományvonal a 13688-as számon érhető el. A hívószám a Magyar Telekom vezetékes és mobiltelefon hálózatából is hívható. A hívás és az sms-küldés díja egyaránt 100 forint, amely összeg áfa-mentes és teljes egészében átadásra kerül a kedvezményezett szervezet részére (Domino feltöltő-kártyával kezdeményezett hívások kivételével, ahol a 27%-os áfa levonásra kerül). A szolgáltatás április 1.- április 30. között a Magyar Rákellenes Liga javára működik.
Az élet igenis habostorta!http://www.life.hu/ujelet/kinga/20140402-az-elet-igenis-habostorta-a-sugar-shop-uzeletben-jarunk-kingaval-hogy-egy-kicsit-kenyeztessuk-a.htmlA sok munkának meglett a méltó jutalma, végre! Örülhet Albert Kinga, a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja. Edzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás szabadnapot adtak ma Kingának és elmentek a Sugar cukrászdába. Így együtt ünnepelték Kinga eddigi kemény munkáját. Szerencsére a Life.hu mozgáskoordinátorai tudják, néha bűnözni is kell! KingaOrigoFutásnak eredtek: Kinga és a rajongói közös edzésehttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140329-futasnak-eredtek-kinga-es-a-rajongoi-kozos-edzese-a-margitszigeten.htmlA korábbi "Fuss te is Kingával" felhívásunk kapcsán sok barát, rajongó és sportoló döntött úgy, hogy szombat reggel együtt funak Kingával, Kingáért a margitszigeti atlétikai pályán. Az egészségügyért felelős államtitkár, Szócska Miklós pedig már a helyszínre is egyenesen futva érkezett. KingaFotó: Hámori Zsófia/Life.huKinga legnagyobb ellenfele a héten saját maga volthttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140321-kinga-legnagyobb-ellenfele-a-heten-sajat-maga-volt-a-kezdj-uj-eletet-a-life-hu-val-projektben.htmlKinga legnagyobb ellenfele a héten saját maga volt: miután visszavonulót fújt, rá kellett vennie magát, hogy ne adja fel a küzdelmet és folytassa az edzéseket. Heti összefoglalónk következik.KingaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.