Vetkőzésből tervezi eltartani gyermekét a magyar sztár?

pénz munka nevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erotikus show-val fog pénzt keresni Bálint Antónia - legalábbis az egyik bulvármagazin állítása szerint.

Mindez azonban csak annyiban igaz, hogy korábban tervezett egy pikáns show-t Bálint Antónia, de az utóbbi időszakban történt események hatására sok mindent átgondolt. Toncsi elmondta: kislánya miatt nem vetkőzne, de ő miatta próbál több lábon állni és egyre többet dolgozni.


Tipp! Új valóságshow a Showder Klub szereplőivel. Kattints a galériáért!

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!

Visszataszítóan igénytelen a híres színész fia - Apja brutalitása hagyott nyomot rajta?http://www.life.hu/anyaskodj/20111104-visszataszitoan-igenytelen-a-hires-szinesz-fia-apja-brutalitasa-hagyott.htmlÍgy még sosem láttad: csúnyácska kislány volt a telt keblű szexbomba - Képeken a változáshttp://www.life.hu/anyaskodj/20111104-igy-meg-sosem-lattad-csunyacska-kislany-volt-a-telt-keblu.htmlÖtven felett végre apa lett az örök agglegény világsztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111102-otven-felett-vegre-apa-lett-az-orok-agglegeny-vilagsztar-hugh.htmlMár felnőtt lányai vannak, most ismét apa lesz a sztárhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111027-mar-felnott-lanyai-vannak-most-ismet-apa-lesz-a-sztar.htmlRossz anya az énekesnő? A szoptatás alatt is dohányzik!http://www.life.hu/anyaskodj/20111025-rossz-anya-az-enekesno-dohanyzik-a-szoptatas-alatt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.