Brad Pitt ház luxus Angelina Jolie lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kent városában, Canterbury közvetlen közelében fekszik Brad Pitt és Angelina Jolie barátságos otthona.

Nem túl megszokott dolog, hogy egy világsztár olyan apró, eldugott városban húzódjon meg, mint amilyen az angliai Kent. A sztárpárnak azonban mégis ez a városka volt az otthona, amíg Brad a környéken dolgozott a World War Z című filmen. A ház pedig tökéletesnek bizonyult Angelina és a gyerekek számára. A környékbeliek szerint a kicsik rengeteg időt töltöttek a szabadban: horgásztak, bicikliztek, állatkertbe jártak és élvezték a pompás környezetet. Az ottlakók nem egyszer találkoztak a sztárpárral: Angie rendszeresen lejárt a közeli boltba édességért és újságért, Bradet pedig a helyi pubban látták. A házról készült képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A mesés otthonban a kényelmes, hatalmas szobákon kívül van egy zongora, a falat pedig faliszőnyegek borítják. A szülők és a hat gyerek remekül elfértek a több hálószobás, luxus fürdőszobákkal felszerelt otthonban. A ház nemcsak tágas, de világos is: a földig érő hatalmas ablakokkal pompás látványt nyújt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.