Harmadik gyerekre vágyik a szép színésznő

szülés Gwyneth Paltrow nevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gwyneth Paltrow Oscar-díjas színésznő nemrég elárulta, hogy nagyon vágyik egy harmadik csemetére.

Nemrég egy divatlapban új fotósorozat készült a negyvenéves színésznőről, aki jobban néz ki, mint valaha. Az interjúban pedig egészen intim vágyait is elmeséli a világsztár. A színésznőnek és férjének, Chris Martin énekesnek már van két gyermeke. De Gwyneth minden vágya egy harmadik baba. "Az egyik felem azt mondja, elég volt, nincs többé pelenkacsere. De a másik részem nagyon szeretne még egyszer kisbabát szülni" - vallja a negyvenéves színésznő. Gwyneth jól emlékszik még azokra az időkre, amikor második gyermeke, Moses születése után depresszióval küzdött. A színésznő elmondta, felnéz azokra a nőkre, akik a munkájukat gond nélkül összeegyeztetik a gyerekneveléssel - neki azonban ez nem megy olyan könnyen.

www.instyle.co.uk
www.instyle.co.uk

Kattints a képre a többi fotóért!

A színésznő elárulta, mi az a probléma, ami gondot okoz néhanapján a házasságában. "Chris és én is művészlelkek vagyunk: néha túlságosan érzékenyek, egyszer a plafonon vagyunk, máskor pedig nagyon elszomorodunk. Nem könnyű egy ilyen kreatív emberrel együtt élni" - mesélte a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.