Így készíthetsz egyedi ajándékot percek alatt!

pr-cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig egy hónap, és beköszönt a karácsony. Az ünnep, amely a fiatalabb és idősebb generáció tagjai számára egyaránt az év legfontosabb alkalma, hiszen ilyenkor szívünket a nyugalom és szeretet érzése tölti el. Miután mindent előre elterveztünk - karácsonyi menüsor, dekoráció, hol vegyük meg a fát -, marad egy fontos küldetésünk: vajon milyen ajándék kerüljön a karácsonyfa alá?

Forrás: CEWE
Forrás: CEWE

Milyen ajándékot válasszunk?
Ilyenkor több lehetőségünk is van, milyen típusú ajándékot válasszunk: gyorsan megvásárolható, trendi, régi jól bevált recept alapján, hiszen óriási a kínálat! A meglepetésből megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni, hogy az ajándékozás pillanata emlékezetes maradjon. Így lehetőleg olyan ajándékot választunk, amely az ünnepelt számára is személyes jelentőséggel bír!

De milyen előnyei vannak a személyes ajándéknak?
• bizonyos plusz tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek kizárólag az ünnepeltnek szól
• egyedi, így kizárjuk annak a lehetőségét, hogy ugyanolyan, vagy hasonló ajándékot vásároljunk a családon belül
• végül a legfontosabb pont, hogy kifejezhetjük vele, az ajándékozott milyen sokat jelent számunkra
A szeretteinkkel átélt emlékek, mind olyan ajándékok, amelyeket nem lehet pótolni, ezért megörökítjük fénykép formájában, nehogy feledésbe merüljenek. Ezeket a képeket számos formában tárolhatjuk, számítógépen, albumban, dobozban, ahol könnyedén sérülhetnek, és kárba veszhetnek. Miért ne készíthetnénk ajándékot legszebb fényképeinkből? Így nem csupán időt, hanem energiát is spórolhatunk, hiszen a fényképes ajándékok kényelmesen, online elkészíthetőek, nem szükséges a zsúfolt üzletekben bolyonganunk a tökéletes ajándék után kutatva.
Íme, néhány fényképes ajándékötlet, amelyek meghittebbé teszik az ajándékozás pillanatait!


CEWE FOTÓKÖNYV - a legszemélyesebb ajándék

Legkedvesebb fényképeinkből könnyedén összeállíthatjuk a minőségi, digitális nyomtatású, friss Superbrands díjas CEWE FOTÓKÖNYVET. A fotókönyv segítségével igényes keretet adhatunk képeinknek, lapozgatása során újra átélhetjük a közös emlékeinket.
Az elkészítése nagyon egyszerű, ráadásul két módszerrel kivitelezhető:
• Összegyűjtjük kedvenc fényképeinket, amelyeket szeretnénk a fotókönyv oldalain viszontlátni.

Forrás: CEWE
Forrás: CEWE

Tipp: Célszerű egy mappán belül sorba rendezni a képeket, hogy a szerkesztés egyszerűbb legyen.

• Igénybe vehetjük az ingyenesen letölthető Fotóvilág rendelőszoftvert, amely percek alatt feltelepül a számítógépre, vagy az új szolgáltatást, az online CEWE FOTÓKÖNYV szerkesztőt, amelyhez nem szükséges a szoftver letöltése sem, hanem a böngészőben tervezhetjük meg a fotókönyvet.

• A rendelőszoftver, illetve az online szerkesztő elindítását követően kiválaszthatjuk, hogy saját ötlet alapján tervezzük meg a fotókönyvet, vagy igénybe vesszük a CEWE FOTÓKÖNYV Varázsló segítségét, amely akár 3 perc alatt elhelyezi a képeket a fotókönyv oldalain, nekünk csupán a fényképeket kell kiválasztanunk.

• A CEWE FOTÓKÖNYV szerkesztés során ízlés szerint választható a méret, a borító anyaga, az oldalszám, és a papír típusa; illetve a képelrendezésekkel, képkeretekkel, alkalomhoz illő sablonokkal, design elemekkel díszíthetjük a fotókönyv oldalait, ráadásul a képeket szabadon feliratozhatjuk feljegyzéseinkkel. A díszítési lehetőségeknek csak a saját fantáziánk szab határt!

Tipp: Amennyiben további inspirációt szeretnél saját fotókönyved elkészítéséhez, tekintsd meg a már elkészült CEWE FOTÓKÖNYV mintákat!

• A megrendelést követően akár 5 munkanapon belül átvehetjük az elkészült CEWE FOTÓKÖNYVET házhoz szállítással vagy a partnerüzletekben.

• Akár a rendelőszoftverrel, akár az online szerkesztővel készítjük el a CEWE FOTÓKÖNYVET, igényes lapozó formájában már online is megoszthatjuk ismerőseinkkel az elkészített könyvet!

A Fotóvilág rendelőszoftverrel számos fényképes ajándéktárgyat is készíthetünk, amellyel elkápráztathatjuk szeretteinket Karácsony alkalmából!

Vászonfotó

Legszebb emlékeinkkel könnyedén dekorálhatjuk otthonunk falát. A kiválasztott fényképet művészvászonra nyomtatják, és szabadon választható, hogy vakkeretre legyen erősítve, vagy megrendelhető akár dekoratív árnyékfugás kerettel is. A CEWE Vászonfotó eredeti, színhű ábrázolással adja vissza fényképeink hangulatát. A választéknak köszönhetően képeink szinte bármilyen méretben helyet kaphatnak a falon.

Forrás: CEWE
Forrás: CEWE


Naptár

Mindamellett, hogy praktikus, szintén saját fényképeinkből állíthatjuk össze. Könnyebben számon tarthatjuk a különleges alkalmakat, határidőket, ha a naptárunkban megjelöljük az időpontot. Az egyedi naptár segítségével lehetőségünk van arra, hogy a naptár oldalain elhelyezett képek segítségével utaljunk a fontos események közeledtére. A CEWE Fényképes Naptár minden oldala - 12 lap+fedőlap - is egyedileg tervezhető, ráadásul hasznos ajándék egész évben, hiszen az induló év, illetve hónap is szabadon választható!

Forrás: CEWE
Forrás: CEWE

A fentiekben felsorolt meglepetések mellett számos további ajándékötletet találhatsz az Origo Fotószolgálat oldalán! A fényképes hógömb, hűtőmágnes, bögre, puzzle csupán ízelítő azon termékek közül, amelyet mind a Fotóvilág rendelőszoftverrel, mind az online szerkesztő programmal könnyedén elkészíthetünk. Bármilyen korosztály számára megtalálhatjuk az ideális karácsonyi ajándékot, a lehetőségek tárháza szinte végtelen!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.