Divatosan takargatja gömbölyödő pocakját Katalin hercegnő

terhesség Katalin hercegnő pocak terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb hetekkel ezelőtt fotózták nyilvános eseményen Katalin hercegnőt, akit a minap lencsevégre kaptak Londonban. A fotók alapján úgy tűnik, Katalin kikerekedett és sokkal jobban van.

December elején jelentette be a királyi család, hogy Katalin hercegnő gyermeket vár, miután akut reggeli rosszullétei miatt kórházba szállították. A hercegnő azóta visszatért a közéletbe és több alkalommal megjelent hivatalos rendezvényeken is. Legutóbb január közepén készültek róla fotók, amikor sokszor kritizált hivatalos portréját mutatták be a nagyközönségnek.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kattints a képre és nézegess elbűvölő képeket Katalin hercegnőről!

A hercegnőt a minap London utcáin kapták lencsevégre. A róla készült friss képeket ide kattintva nézheted meg. Katalin télikabát helyett sportos pelerint visel, amely az ősz egyik slágere volt. A fotókon jól látszik, hogy a hercegnő arca kikerekedett, nyoma sincs rosszullétre utaló jeleknek. Katalin jól van, amit egy névtelen forrás is megerősített a US Weekly magazinnak. Az is kiderült, hogy a hercegnő egyre inkább visszatér a közéletbe, eleget tesz a jótékonysági ügyekhez kapcsolódó felkéréseknek és további nyilvános szereplést is tervez, mielőtt a baba megszületik.

Ha kíváncsi vagy, milyen volt Katalin hercegnő kislányként, az Akkor és most oldalon egy különös galériát láthatsz róla.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.