Barcelona CF kisfiú Shakira énekesnő Gerard Piqué Milan Piqué Mubarak sztárfocista Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shakira és Gerard Piqué időről időre ellátja a rajongókat és a követőket friss képekkel a kis Milanról. A pici a napokban elérte a kéthónapos kort, így a büszke mami újabb képet osztott meg róla közösségi oldalán.

Milan megmutatta már a cipőcskéjét, majd pedig kenguruban kísérte el Shakirát a papa meccsére. Legutóbb is kint járt a Barcelona stadionjában, akkor egy közös családi fotót posztoltak a szülők.

Forrás: Instagram/shakira
Forrás: Instagram/shakira

Most azonban, hogy Milan elérte a kéthónapos kort, Shakira egyszerűen nem tudta megállni, hogy megmutassa kisfiát, akinek talán most először végre hatalmas, barna szemeit is láthatjuk. A csillogó szemű kisfiú egész biztosan jó géneket örökölt. A szeme már most a mamájáé, és reméljük, hasonlítani fog szexi papájára is, akiről egy különleges összállítást találsz a Napi hím oldalon.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.