Barcelona CF kisfiú focistafeleség Shakira focista sztárcsemete énekesnő Gerard Piqué Milan Piqué Mubarak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók örömére Shakira és Gerard Piqué nem rejtegetik tündéri csemetéjüket a világ elől. A büszke szülők mindig újabb és újabb képeket tesznek közzé a kis Milanról, aki szépen cseperedik. Most épp útlevelet kap.

Legutóbb is Shakira posztolt egy tündéri képet a kis Milanról, és most sem tett másképp. A szépséges énekesnő akkor készített képet a családjáról, amikor Piqué és Milan a pici útlevelét várták.

Forrás: www.facebook.com/shakira
Forrás: www.facebook.com/shakira

A bociszemű kisfiú nemrég lett kéthónapos és nagyon szépen cseperedik. A csillogó szemű baba egész biztosan jó géneket örökölt. A szeme már most a mamájáé, és reméljük, hasonlítani fog szexi papájára is, akiről egy különleges összállítást találsz a Napi hím oldalon.

Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc, vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.