Bájos fotó Ördög Nóra kislányáról

anyaság fotó Mici Nánási Pál család Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra műsorvezető és Nánási Pál fotós nemrég született kislányáról, Nánási Miciről készült egy megható kép.

Ahogy a Life.hu is megírta, május 6-án született meg a gyönyörű műsorvezető, Ördög Nóra és párja, a fotós Nánási Pál első babája. A kislány a rendkívül egyedi Mici nevet kapta.

Forrás: Ördög Nóra
Forrás: Ördög Nóra

Az újdonsült szülők határtalanul boldogok. Alig bírnak betelni az új jövevénnyel. Most egy szívhez szóló képet raktak fel a kis Miciról. A cuki fotót itt megnézhetitek!

Megszületett Ördög Nóra kislánya: Micihttp://www.life.hu/legykepben/20130513-megszuletett-ordog-nora-musorvezeto-es-nanasi-pal-fotos-kislanya-nanasi.htmlÖrdög Nóra: "Eltűnök egy kicsit"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130320-ordog-nora-eltunok-egy-kicsit.htmlÖrdög Nóra: Mosoly a kerekesszékbenhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20130313-ordog-nora-mosoly-a-kerekesszekben.htmlÖrdög Nóra reméli, hogy nem a terhessége miatt díjazzákhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-remeli-hogy-nem-a.htmlMegmutatta gömbölyödő pocakját Ördög Nórahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130219-ordon-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-terhes-es-megmutatta-gombolyodo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.