műsorvezető Mici szülés Nánási Pál kislány család gyermek Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs több találgatás! Május 6-án megszületett az RTL Klub műsorvezetőjének kislánya, Nánási Mici.

Ördög Nóri az angyalműhely.hu oldalán tette közzé, hogy édesanya lett. "Május 6-án, egy héttel ezelőtt megszületett a kislányunk, Nánási Mici! Grammok és centik helyett szerintem sokkal többet elmond róla, hogy egészséges és gyönyörű és puha és illatos, egyszóval tökéletes! Legszívesebben egész álló nap csak tartanám a karomban és csodálnám, de sajnos nem tehetem, mert közben helyt kell állnom mint újdonsült anyuka - persze most még a magam rutintalan módján."

Forrás: Ördög Nóra
Forrás: Ördög Nóra

"Tele bizonytalansággal és aggodalommal, de annál nagyobb lelkesedéssel és óvó szeretettel - sőt szerelemmel - szokjuk együtt ezt az új életet Micivel. Számítottam rá, de közben mégis felfoghatatlan, hogy pár óra leforgása alatt ennyire képes megváltozni minden... Anyuka lettem!!!! Család lettünk!!!!" - osztotta meg boldogságát Nóri mindenkivel.

Gratulálunk mi is Nóriéknak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.