A hónap fotója - Ördög Nóra kislánya

fotó szülés Nánási Pál család Ördög Nóra Nánási Mici gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és Nánási Pál nemrég született kislánya volt a kedvenc témátok májusban. Nánási Micié lett a hónap fotója.

Ahogy a Life.hu is megírta, az RTL Klub műsorvezetője, Ördög Nóra május 6-án lett anyuka. Ekkor adott életet kislányának, Micinek, akit Nánási Pál fotóssal nevelnek.

Forrás: Ördög Nóra
Forrás: Ördög Nóra

Ördög Nóri

Az újdonsült szülők sajnos nem kényeztetnek el bennünket túl sok képpel a kicsiről. Eddig egyelőre a baba fejéről és picike kezéről készült egy-egy megható fotó. Nánási Pál blogján csodálhatjátok meg a kis Mici képeit. Várjuk a többi babafotót!

Bájos fotó Ördög Nóra kislányárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130527-ordog-nora-musorvezeto-es-nanasi-pal-fotos-kislanyanak-micinek-tunderi.htmlMegszületett Ördög Nóra kislánya: Micihttp://www.life.hu/legykepben/20130513-megszuletett-ordog-nora-musorvezeto-es-nanasi-pal-fotos-kislanya-nanasi.htmlÖrdög Nóra: "Eltűnök egy kicsit"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130320-ordog-nora-eltunok-egy-kicsit.htmlMegmutatta gömbölyödő pocakját Ördög Nórahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130219-ordon-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-terhes-es-megmutatta-gombolyodo.htmlVirágba borult Ördög Nórahttp://www.life.hu/legytrendi/20130202-ordog-nora-musorvezeto-ruhaja-a-storygalan.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.