Megint megmutatta kislányát Ördög Nóra

fotó műsorvezető kislány Ördög Nóra RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub bájos műsorvezetője egy friss fotót tett föl saját vállalkozásának hivatalos közösségi oldalára a nemrég született kislányáról, Miciről.

Nóri és kislánya, Mici, meglepték a műsorvezető barátnőjét és a kollégákat munka közben ma délután. Nánási Pál és Ördög Nóra gyermeke május 6-án született meg, és azóta egyszer már megmutatták a csöppséget, mint ahogy arról a Life.hu is beszámolt.

Forrás: Facebook/AngelsArmy
Forrás: Facebook/AngelsArmy

A fotó alapján Nóri és Mici nagyon jól vannak. Az RTL Klub műsorvezetője pedig ki van virulva teljesen az anyaságtól.

Ördög Nóra macskanőnek öltözött - szexi fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/20130612-ordog-nora-musorvezeto-szexi-macskanokent-pozol-ferje-nanasi-pal-fotos.htmlA hónap fotója - Ördög Nóra kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130603-ordog-nora-musorvezeto-es-nanasi-pal-fotos-nemreg-szuletett-kislanyae.htmlBájos fotó Ördög Nóra kislányárólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130527-ordog-nora-musorvezeto-es-nanasi-pal-fotos-kislanyanak-micinek-tunderi.htmlMegszületett Ördög Nóra kislánya: Micihttp://www.life.hu/legykepben/20130513-megszuletett-ordog-nora-musorvezeto-es-nanasi-pal-fotos-kislanya-nanasi.htmlÖrdög Nóra: "Eltűnök egy kicsit"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130320-ordog-nora-eltunok-egy-kicsit.htmlÖrdög Nóra reméli, hogy nem a terhessége miatt díjazzákhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-ordog-nora-az-rtl-klub-musorvezetoje-remeli-hogy-nem-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.