Katalin hercegnő Vilmos herceg névválasztás György Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A György Sándor Lajos nevet választotta Vilmos herceg és Katalin hercegnő e héten világra jött elsőszülött fiának - közölte szerdán a Kensingtion-palota, a házaspár londoni hivatala.

A brit sajtó és a londoni fogadóipar a György - George - első nevet tekintette abszolút favoritnak már a majdani uralkodó megszületése előtt, abból a meggondolásból, hogy a 87 esztendős II. Erzsébet királynő néhai édesapja is VI. György néven uralkodott 1952-ben bekövetkezett haláláig. Így Vilmos és Katalin elsőszülöttje - ha trónra lépése idején első nevét választja - VII. György néven lehet az Egyesült Királyság uralkodója.

AFP
AFP

Nézz még több édes fotót a piciről itt!

A picit már most imádja a fél világ. Katalin és Vilmos gyermeke hétfőn látta meg a napvilágot, horoszkópja körül sok vita alakult ki. Katalin és férje kedden délután mutatták be a picit a nyilvánosság előtt - az apuka és az édesanya is sugárzott a boldogságtól. II. Erzsébet szerda délután találkozott először a trónörökössel.

Forrás: MTI

Így fogy le a szülés után Katalinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130723-katalin-hercegno-a-szules-utan-minel-hamarabb-szeretne-visszanyerni-karcsu.htmlSvédországban kinyalják a fenekünket a szülésnélhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130627-bezzeganya-blog-svedorszagban-bezzeg-kinyaljak-a-fenekunket-a-szulesnel.htmlLakásban vezettek le ikerszülést a mentőkhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130718-sajat-otthonaban-kellett-levezetniuk-a-mentoknek-egy-ikerszulest-egy-nonel.htmlJógával készült Katalin a szülésrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130711-katalin-hercegno-magan-jogaorakat-vett-igy-keszult-a-szulesre-de.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.