Tündéri Jessica Simpson babája

kép Twitter fotó kisbaba Jessica Simpson család hízás fogyókúra gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyorsan telik az idő: három hónapos lett a szőke énekesnő gyermeke, Ace Knute. Jessica Simpson Twitteren osztotta meg a hírt rajongóival.

Három hónapos lett Jessica Simpson kisfia, Ace. A büszke anyuka Twitteren osztotta meg a boldog hírt követőivel, amelyhez két aranyos fotót is mellékelt.

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

A büszke kismama és három hónapos csöppsége

A fekete-fehér képeken az immár kétgyermekes énekesnő és csöppsége látható, amint boldogan ölelik egymást. "Két gyerekkel mindkét kezünk foglalt, de minden nap egy új kaland. Nagyon élvezem, imádok édesanya lenni" - árulta el egy interjújában Jessica, akiről nemrég kiderült, a tavalyi évben 4 millió dollárt kaszált az első szülés után rajtamaradt pluszkilókkal, amelyektől egy fogyókúrás céggel leszerződve próbált megszabadulni.

Először mutatta meg kisfiát Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130829-jessica-simpson-enekesno-megmutatta-ket-honapja-szuletett-kisfiat-a-nagyvilagnak.htmlIlyen gyönyörű Jessica Simpson kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130820-jessica-simpson-amerikai-enekesno-kislanya-maxwell-csodalatosan-szep.htmlSzülése után megmutatta magát Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/legykepben/20130727-kisfia-szuletese-utan-vegre-megmutatta-magat-jessica-simpson-enekesno.htmlBájos fotó Jessica Simpson szerelmeirőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130606-jessica-simpson-enekesno-egy-bajos-csaladi-fotot-rakott-ki-a.htmlJessica Simpson giccspalotában nevelné gyerekeithttp://www.life.hu/anyaskodj/20130215-jessica-simpson-enekesno-ozzy-osbourne-giccspalotajaban-nevelne-fel-gyerekeit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.