Katalin hercegnő királyi család herceg Kate Middleton hercegnő keresztelő Vilmos herceg London ünnepség György herceg György Sándor Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas készülődés előzte meg a kis György Sándor Lajos október 23-ai keresztelőjét Nagy-Britanniában. A kis herceg végül hét keresztszülőt kapott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Vilmos, Katalin, és
a július 22-én született György herceg
Kattints a képre a galériálért!

Az ünnepségen, a londoni St. James Palace-ban mindössze 22 meghívott vendég volt jelen a szülőkön, a hét keresztszülőn, a polgári származású Katalin közvetlen rokonain, valamint a királyi család legmagasabb rangú tagjain kívül. Épp ahogy azt korábban a büszke anyuka szóvívője nyilatkozta: "Annyit mondhatok, hogy bensőséges kis ünnepség lesz a szűk családdal és a keresztszülőkkel." A palota előtt persze ünneplő tömeg gyűlt össze annak reményében, hátha megpillanthatják a leendő uralkodót, aki nagyapja és édesapja után a harmadik a trónöröklésben.

További ünnepi fotókért és Katalin ruhájáért kattints ide!



Megvan Katalin hercegnő lapos hasának titkahttp://www.life.hu/szepulj/20131021-kiderult-mi-a-titka-katalin-hercegno-szules-utani-lapos-hasanak.htmlIlyen lapos most Katalin hercegnő hasahttp://www.life.hu/szepulj/20131018-katalin-hercegno-roplabdazas-kozben-megmutatta-ultralapos-hasat-londonban.htmlMolotov-koktélt dobtak Vilmos hercegrehttp://www.life.hu/legykepben/20131015-vilmos-cambridgei-hercegre-molotovkoktelt-dobtak-egy-biztonsagi-gyakorlaton-kent-varosaban.htmlPazar házavatóra készül Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131014-katalin-hercegno-jotekonysagi-galaestre-keszul-legujabb-otthonaban-a-kensingtonpalotaban.htmlÍgy rúgta a bőrt Vilmos herceghttp://www.life.hu/szorakozz/20131008-vilmos-cambridge-hercege-vegezte-el-a-kezdorugast-a-buckinghampalotaban-tartott.htmlEldőlt: hozzámegy Harry herceghez szerelmehttp://www.life.hu/szeress/20131007-harry-herceg-szerelme-cressida-bonas-beadta-derekat-es-jovore-megtartjak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.