párkapcsolat szex férfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vegytiszta vekengés. Hosszú, szánalmas és fájdalmas. Az oka legtöbbször az, hogy a pasi mást választ, azt el is veszi, ahogy kell, cifrán, szépen, de néha visszatáncol. Hogy kihez? Ahhoz, aki hagyja magát. Legfőképp szeretőnek. Ha érzések is vannak, kiborul a bili. Nőként főleg. Hogy mit lehet tenni? Franco Marcóhoz fordulni, ahogy ezt hölgyolvasónk is tette.

"Kedves Marco!

A véleményedre lennék kíváncsi: 27 éves nő vagyok, 3 éve ismerkedtem meg vele, aki 30 éves. Barátkoztunk, nem jártunk, mert mondtam neki, hogy államvizsga előtt egy kapcsolat nem fér bele az életembe. Megértette. Utána már a főiskola terhe alól felszabadulva nyitott voltam mindenre, de akkor már nem kellettem neki. Megértettem, elfogadtam.

iStockPhoto
iStockPhoto

Eltávolodtunk egymástól, de azért váltottunk üzeneteket. Megkértem, ne keressen, ezt nem tudta betartani. Tavaly májusban találkoztunk (ő keresett meg!), elmentünk bulizni, jól éreztünk magunkat, de tudtam, hogy van barátnője. Néhány napra rá hallottam, hogy nyáron fog nősülni. Rosszulesett, hogy nem mondta el. Az esküvője előtt felhívott telefonon, akkor sem újságolta el a hírt, én meg nem mondtam neki, hogy tudok róla. Megnősült, én pedig szépen a pohár fenekére néztem. Azóta minden kapcsolatot megszakítottam vele, nem kerestem. Ő azonban fél év után felhívott telefonon. Hosszas beszélgetés után elmondta, hogy megnősült, jó a házassága, de lapos a kapcsolatuk. Úgy gondolja, hogy bennünket összeköt valami, ezért nem tudunk elszakadni egymástól - pontosabban ő tőlem. Az eltelt idő alatt én lassan elfelejtettem, de most jön, és felkavarja az életem. Elvileg hétvégén megyünk együtt bulizni, de szeretném lezárni vele ezt az egészet. Kérdésem: szerinted miért csinálja ezt velem? Miért keresett meg? Miért nem felejt el? Neki is jobb lenne és nekem is.

Válaszod köszönöm: Dorka"

Hogyan felejtsünk el egy pasit?




Franco Marco válaszol

Kedves Dorka!

Van néhány opció.

- Unja a banánt a lakhelyén, kell egy kis érzéki kiegészítés. Tőled. Ha adod, veszi. Nem kell azért minden belőled, ne aggódj. Vibrálás, varázs elég.

- Tele van a töke az életével. Kiadná magából a feszültséget. Beléd például. Csak a könnyebbség kedvéért. Élvezhető lehetőség.

- Hobbista. Gyűjtöget. Korábban elhullajtott kabátokat szedeget össze. Ha talál egyet, veszi, viszi. Ha már nem jó rá, erőlködik, felrángatja akkor is. Legfeljebb szétszakad hátul. Na és. Attól még az övé. Megint.

- Emlékek jöttek. Hívott, válaszoltál, ott ragadt. De ami ragad, az tapad, ezt ne feledd. Nehéz lesz kapargatni később. Lefele.

- Házasságáról akart mesélni önzetlenül. Pont neked. Mondjuk, ezt nem hiszem.

- Szeret még. Ezt sem.

Végül is tök mindegy miért. Megpróbálta, sikerült. Azt mondod, felejtős ügy. Pedig dehogy, épp ellenkezőleg. Emlékezős. Felkavarja az életed, mert benne van a zsigereidben, a gondolataidban, a lelkedben. Mélyen. Bulizni mész vele, lezárni valamit, amit nyitva hagytál. Most épp résnyire, de ha sokat rángatod az ajtót, még jobban kitárul. A lábát már betolta, ha nem vigyázol, bent lesz egészen. S akkor nehéz lesz kituszkolni ismét. Ez azért jusson eszedbe, amikor a kezedet óvatosan a kilincsre helyezed.

Üdv.
Marco

Ha egy témában már hosszú ideje tanácstalan vagy, keresd Franco Marcót, aki kendőzetlen véleményével téged is felhomályosít. Marcótól itt kérdezhetsz!
Barátkozz Marcóval a
Facebookon és az Iwiwen is!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.