Pocakosan is fitt, pedig hamarosan szül a bájos színésznő

terhesség Hilary Duff babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A huszonnégy éves Hilary Duff számára nem okoz gondot a babavárás: nagy pocakjával sem pihen otthon, inkább bevásárol, süt, főz...

Tipp! Alekosz és Mása kiesett a döntőben! Kattints a galériáért!






Northfoto
Northfoto

A huszonnégy éves anyuka le sem tagadhatná terhességét, hiszen pocakja már igazán látványosra nőtt, és ezt a bevásárláskor készült fotók is tanusítják. Hilary nem tartozik a tűsarokban tipegő kismamák közé, és sztárság ide vagy oda, inkább a kényelemre szavaz, hiszen a shopping alkalmával is mamuszcsizmát és szabadidőruhát viselt.

A szőkeség és férje, a harmincegy éves hokijátékos, Mike Comrie már nagyon izgatottak az első csemete érkezése miatt. Duff kisasszony szerencsés, hiszen nagyon jól viseli a terhességet. A rosszullétek és a reggeli hányinger elkerülte őt, ezt pedig el is mesélte rajongóinak a közösségi oldalán. A sztár októberben mesélt először arról, hogy már tudják a baba nemét is - a fiatal kismamának kisfia lesz!

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.