Nicole Kidman igazi szörny lett

botox Nicole Kidman arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színésznő azt állítja, egy ideje nem kezelteti ráncait botoxszal. Akkor mégis miért ilyen merev az arca?

Nicole Kidman azt állítja, azok az idők már elmúltak, amikor rendszeresen fiatalító kezelésekre járt, és ennek köszönhetően most már normálisan tudja mozgatni arcizmait. Ennek ellenére a napokban megrendezett Country Music Awards díjátadón ismét nagyon természetellenesen festett a díva.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nicole láttán mindenki ledöbbent, hiszen az arcán lévő merev mosoly és a lehetetlenül sima homlok nem arról árulkodik, hogy a színésznő befejezte a botoxkezeléseket. A vörös szőnyegen integetett és pózolt a fotósoknak férje, Keith Urban oldalán, arca pedig olyan sima volt, mint az asztallap. Természetes vonásainak már nyoma sincs, a Moulin Rouge szépsége régen a múlté. A rendszeres botoxkezelések ellenére a színésznő nemrég azt vallotta egy magazinnak, hogy már régen rájött, az egyetlen dolog, amivel remekül karban tarthatja testét, az a testmozgás és a diéta. "Igen, kipróbáltam a botoxot, de nem tetszett az eredmény, így már nem használom többé. Most végre tudom mozgatni a homlokom izmait is" - mesélte a színésznő. Szerintünk füllentett...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.