Scarlett Johansson haj Vasember 2 hajfestékek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Scarlett Johansson igazi kaméleon. Láttuk már szőke és barna tincsekkel - most pedig rubintvörös hajkoronájával sokkolta rajongóit.

Nézd meg ezt is!
Lakatos Márk átalakít: Petra újjászületett, igazi bombázó lett! - fotók




Northfoto
Northfoto

Scarlett tavalyelőtt hirtelenszőke hajjal, idén pedig már sötétszőke tincsekkel pózolt a Mango katalógusában és a plakátokon. Most azonban megunta babás tincseit, és vamposabbra váltott. Korábban, a Vasember 2. című filmben Scarlett már megmutatta, hogyan is fest vörös hajjal - most valószínűleg ismét egy filmszerep áll a háttérben. A színésznő alakítja A bosszúállók című filmben a Fekete özvegyet, ehhez pedig nem passzol a cuki szőke - sokkal inkább egy vadítóan vörös hajszín. A filmet jövőre vetítik a mozikban.


Nem tudod, hogy neked, hogy állna a vörös? Kérj tanácsot mesterfodrászunktól, Szofrán Zsolttól!


Új frizurájával Scarlett először egy hivatalos ebéden jelent meg a Fehér Házban, tincseit ezúttal laza hullámokba szárította. Szemét felül fekete szemceruzával húzta ki a sztár, amit jól kiegészített az élénk arcpír és a természetes hatású rúzs. Megjelenését egy Chopard gyémánt nyakékkel koronázta meg. Vajon hogy tetszik a ,,vörös Scarlett" a színésznő jóval idősebb kedvesének, Sean Penn-nek?

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.