Kánikulaöltözékek az irodába - A 2011-es trendek jegyében

munkahely kánikula öltözködés Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harminc fokban és a mostanában jellemző trópusi páratartalomban legszívesebben a bőrünkből is kivetkőznénk. Ha viszont belegondolunk, hogy a decens kiskosztümben, zárt cipőben vagy a vállat takaró felsőben kell végigküzdenünk a napot a munkahelyen, legszívesebben azonnal beteget jelentenénk. Szerencsére az idei trendek kedveznek az irodistáknak, így anélkül lehetünk divatosak, hogy kivernénk a biztosítékot. Megmutatunk néhány nem kifejezetten klasszikus, de office-barát összeállítást.

Tipp! Elképesztő átalakulás, nézd meg VV Zsófi új arcát képgalériánkban! Katt ide!




Klasszikus összeállítás másképp



Fendi: http://nymag.com
Fendi: http://nymag.com

Törekedj a maximumra!

A maxiszoknyában az a jó, hogy ugyanúgy takarja a lábakat, mintha nadrágot vennél fel, viszont a megfelelő anyagból készült darab sokkal szellősebb. Azt pedig leírni is nehéz, mennyire jó érzés, amikor az afrikai eredetű meleg szél belekap a szoknyába! Irodisták hasvillantó topok vagy ujjatlan felsők helyett párosítsák fehér blúzzal, ahogy Jil Sandernél láttuk. Ahol a harsány színeket nem favorizálják a vezetők, ott maradjunk a visszafogott bézseknél, szürkéknél, barnáknál vagy kékeknél. A színes részletekről azért ne feledkezzünk meg, a cipő vagy a táska például tökéletesen megfelel arra, hogy kiéljük a színszeretetünket.

Jil Sander: http://nymag.com
Jil Sander: http://nymag.com

Tipp! A nyár legújabb divatőrülete képgalériánkban! Katt ide!








Stella McCartney: http://nymag.com
Stella McCartney: http://nymag.com



Nőies elegancia

Ha éppen azon kapjuk magunkat, hogy a legnőiesebb énünk előcsalogatására vágyunk, ne fogjuk vissza magunkat! A húszas, harmincas évekből ismert harmonikaszerű plisszírozás reneszánszát éli. A Chloé divatház könnyed szoknyája bennünket is megihletett. A lágy esésű, klasszikus darab mellé szintén egy régi időket felelevenítő Pán Péter galléros felsőt választottunk. A legnagyobb forróságban se vetemedjünk arra, hogy egy laza vietnámi papucsban szambázunk be az irodába. A mi abszolút kedvenceink a különleges, kövekkel, gyöngyökkel, fémstrasszokkal, rojtokkal díszített szandálok.

Chloé: http://nymag.com
Chloé: http://nymag.com

Tipp! A nyár legtrendibb szandáljai képgalériánkban! Katt ide!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.