fashion week nadrág pizsama Nyár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyomott mintás, úgynevezett "pizsamanadrágok" kirobbanthatatlanok a nyári trendpalettáról. A 90-es éveket idéző könnyű, mintás, lágy anyagok, az előző szezonok kedvenc háremnadrágját finoman idéző forma egy dologra engednek következtetni: a kényelemre. Emiatt viszont könnyen az alulöltözöttség csapdájába eshetünk. Megmutatjuk, hogyan viselhetjük sikkesen a "pizsamát".

Nem is finomkodunk, egyből az egyik legelegánsabb összeállítással kezdünk. A nyomott mintás, lenge nadrág ugyanis nem zárja ki sem a magas sarkú cipőt, sem a karcsúsított blézert. A topot ilyenkor már nem kell cifrázni, a legjobb egy egyszerű, ujjatlan felső. Arra törekedjünk, hogy színben is harmonizáló kiegészítőket válasszunk. A legjobb egyébként, ha maga a nadrág is elegánsabb, fényes felületű anyagból készül.

Egy magas derekú darabbal a kilencvenes éveket is megidézhetjük, persze csak finoman. Válasszunk hozzá farmeringet, amelyet - kizárólag csinos, lapos has esetén - csomózzunk meg a derékon, és lazán hajtsuk minél magasabbra az ujját. Tornacipő helyett egyszerű balerinatopánt és néhány csajos kiegészítőt válasszunk hozzá.

Ha a blézeres variáció nem jött be, azért még nem kell lemondani az elegánsabb változatról. Egy fehér inggel (szigorúan betűrve), magas talpú, nőcis cipővel és néhány elegáns kiegészítővel viselve kevés helyről néznének ki.

Extrémebbre válthatunk, ha a mintás nadrág mellé színben harmonizáló feliratos pólót viselünk. Ilyenkor a kiegészítőkkel sem kell szerénykedni: egy tekintetet vonzó gladiátorszandál, egy különleges táska mindenképp kell. A bevállalósabbak az egész szettet egy farmermellénnyel is megdobhatják.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.