divattervező kollekció Amy Winehouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig temették el az énekesnőt, máris üzletet akarnak csinálni hihetetlen népszerűségéből.

Tipp! Amy Winehouse élete képekben! Nézd meg képgalériánkat!




www.fredperry.com
www.fredperry.com

Amy és a Fred Perry 2010 októbere óta dolgoznak együtt: a márkának jót tett Amy frissessége és egyedi stílusa. Richard Martin, a cég marketingmenedzsere korábban elmondta, milyen nagyszerű együtt dolgozni az énekesnővel: "Nagyon élénk és színes a fantáziája, igazán elszánt, és pontosan tudja, mit akar látni a kollekciójában" - mesélte a férfi. Amy első kreációit az ötvenes évek inspirálták: a hagymaszoknyák, caprinadrágok és kardigánok nagyon népszerűek lettek, amint piacra dobták őket. Ezt egy hawai stílusú tavaszi-nyári kollekció követte, mely szintén hatalmas sikert aratott.

www.fredperry.com
www.fredperry.com

A legutolsó kollekció pedig minden eddiginél hamarabb elkelt - legfőképp Amy halála után vásároltak rengeteg általa tervezett darabot a rajongók. Szombat óta már csak 1-2 ruha maradt a kollekcióból. A rajongók most már szinte könyörögnek a divatháznak, hogy dobja piacra azokat a darabokat is, melyeket Amy Winehouse még a halála előtt tervezett, azonban ez még nagyon fájón érintené az elhunyt családját - a Fred Perry divatház pedig nem akar lelketlen lenni. "Semmit sem teszünk anélkül, hogy ne beszéltünk és egyeztettünk volna a családdal és Amy menedzsmentjével" - nyilatkozta a márka képviselője.

Tipp! Duci testtel is lehetsz szexi! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.