átalakítás fashion week Holdampf Linda Nánási Pál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a leendő ügyvédnőt, Edinát alakította át.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink és haj: Törköly Anita

Edina Vecsésen él a szüleivel, és a jogi egyetem mellett ügyintézőként dolgozik. A huszonhat éves lány azért jelentkezett az átalakításra, mert minden vágya az volt, hogy egy olyan profi fotós, mint Nánás Pál kamerája előtt pózolhasson. Edina remekül érezte magát az átalakításon, hiszen végre egy egészen más oldaláról ismerhette meg saját magát.

A leendő ügyvédnő a hétköznapokban egyenesen viseli vastag szálú tincseit, így nagyon tetszett neki az, hogy csodás haját hullámokba rendezte a mesterfodrász. A smink pedig abszolút elnyerte Edina tetszését. "Csodás lett a sminkem, imádtam, hogy így kihangsúlyozták a szememet" - lelkendezett az egyetemista lány a Life.hu-nak.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Nézd meg az összes fotót Edina átalakításáról! Kattints a képre!

Edina a munkahelyén és az iskolapadban általában a kényelmes ruhákat favorizálja, ezért is ijedt meg először a barna bőrnacitól - végül azonban ő is elismerte, hogy a fotókon remekül mutat ez a szexis, barna-kék összeállítás. "Nánási Pál és a csapat nagyon segítőkészek voltak, Pali rengeteg instrukciót adott a fotózás alatt, melyeket igyekeztem megfogadni. Már kíváncsian várom a képeket!" - mondta Edina a Life.hu-nak.

Szólj bele: Hogy eshettem teherbe????


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.