Nem szégyelli méretes combjait - Pirinyó sortban mutogatta magát Jessica Simpson

diéta fogyás comb szülés Jessica Simpson ruha test előnytelen ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Simpson messze van még attól, hogy elérje azt az álomalakot, amivel egykor maga is rendelkezett. A sztár ugyan sokat fogyott kislánya születése óta, de még mindig nem eleget ahhoz, hogy merészen mutogassa magát. Ő nem így gondolta.

A szőke színésznő néhány éve tökéletes alakkal hódított, terhessége során azonban a vártnál sokkal többet hízott - és bár a felesleg jó része folyadék volt, szülés után mégsem sikerült azonnal megszabadulnia a kilóktól. Azóta eltelt már néhány hónap, és Jessica több mint húsz kilót le is adott, aminek láthatóan nagyon örül, hiszen szívesen mutogatja magát - talán kicsit túlzásba is esik.

AFP
AFP

A színésznőt a minap kapták lencsevégre Los Angelesben, amint fekete felsőben, pirinyó fekete sortban és platform szandálban sétált az utcán. Ez az összeállítás nem éppen a legelőnyösebb akkor, ha valaki súlyproblémákkal küzd. A színésznő ráadásul csalódott is abban, hogy nem sikerül olyan gyorsan visszanyernie a versenysúlyát, ahogy remélte. "Nem vagyok szupermodell. A testem sem olyan könnyen nyeri vissza eredeti formáját, mint bármelyik szupermodellé. Csak egy hétköznapi nő vagyok, aki szeretné magát jól érezni és szeretne egészséges lenni a gyermeke, a férje és saját maga érdekében" - idézte az énekesnőt a US Magazine online kiadása, ahol a sztárról készült fotókat is megnézheted.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.